Πολιτική

Εκλογές: Δραπέτης της ευθύνης ο Τσίπρας, λέει η Φώφη Γεννηματά

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την απόφασή του να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές εξαπέλυσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ:

Ο κ. Τσίπρας για άλλη μια φορά γίνεται δραπέτης της ευθύνης.
Δυστυχώς κάθε φορά που είναι ώρα για δράση, επιλέγει την απόδραση!
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες.
Την πρώτη φορά με το δημοψήφισμα η χώρα βρέθηκε στα πρόθυρα του GREXIT και του απόλυτου χάους.
Τώρα αντί να αξιοποιήσει το εθνικό κεφάλαιο που δημιουργήθηκε από την στάση των πολιτικών δυνάμεων και των κοινωνικών εταίρων, ο κ. Τσίπρας επικαλείται τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, για να προκηρύξει εκλογές.
Η μικροκομματική στόχευση είναι εξόφθαλμη.
Βιάζεται.
Δεν τον ενδιαφέρει να πατήσει η χώρα σε στέρεο έδαφος αλλά να μην προλάβουν να φτάσουν στα νοικοκυριά, στους αγρότες, στους συνταξιούχους, στους επαγγελματίες, οι οδυνηρές συνέπειες των μέτρων που υπέγραψε.
Να μην φτάσει στα χέρια τους ο λογαριασμός, τα 14 δις.Σήμερα επιχείρησε ο κ. Τσίπρας να παρουσιάσει μια εικονική πραγματικότητα. Θα αναφερθούμε σε αυτή αναλυτικά τις επόμενες μέρες.
Τίποτα όμως δεν μπορεί να κρύψει ότι η απόφαση του Πρωθυπουργού για εκλογές είναι ομολογία αδυναμίας.
Αδυναμίας και όχι αποφασιστικότητας όπως ισχυρίζεται ο κ. Πρωθυπουργός.Είναι ανίκανοι και ανήμποροι να διαπραγματευτούν, να βελτιώσουν, ακόμη και αυτά που οι ίδιοι υπέγραψαν.
Εμείς θα δώσουμε δυναμικό παρών στις εκλογές. Το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ, με νέο ύφος, νέο λόγο, νέες προτάσεις, νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτιά του,θα συγκρουστεί με τις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού και με όλες τις εκδοχές του αριστερού λαϊκισμού.
Με τη συσπείρωση πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που εκφράζουν τον ευρύτερο χώρο της Δημοκρατικής Παράταξης, διαμορφώνουμε έναν τρίτο εναλλακτικό πόλο στο πολιτικό μας σύστημα.
Καλούμε τις Ελληνίδες, τους Έλληνες, τη νέα γενιά να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331