Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Εκλογές – Iskra.gr: Όλα ήταν εντολή των δανειστών

Εκλογές – Iskra.gr: Όλα ήταν εντολή των δανειστών

Πυρά από τους πρώην… συντρόφους του δέχεται ο Αλέξης Τσίπρας, με το iskra.gr της Αριστερής Πλατφόρμας να εξαπολύει μύδρους κατά του πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντας τον εντολοδόχο και συνεργό των δανειστών, καθώς θεωρούν πως οι εκλογές γίνονται να απαλλαγεί από τα… “βαρίδια του οχι”

“Οι εκλογές εξπρές στην Ελλάδα όχι μόνο δεν βρήκαν αντίθετο το βρώμικο ευρωπαϊκό κατεστημένο άλλα όλα δείχνουν ότι ήταν και επιθυμία του αν όχι και εντολή του”, αναφέρει το κείμενο που ανέβηκε στο iskra.gr, όπου ο πρωθυπουργός κατηγορείται πως έχει “παραδοθεί πλήρως στους νεοαποικιοκράτες των Βρυξελλών και λειτουργεί πλέον ως εντολοδόχος τους”.

“Επιθυμία της ΕΕ οι εκλογες εξπρές στην Ελλάδα” είναι ο τίτλος του άρθρου και σημειώνει πως “στόχος να βοηθήσουν τον Αλ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο από τα βαρίδια του ΟΧΙ”.

Αφού αναφέρει το δημοσίευμα της Monde σύμφωνα με το οποίο οι Ευρωπαίοι όχι μόνο γνώριζαν αλλά είχαν δώσει το πράσινο φως στον Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε εκλογές, το κείμενο καταλήγει: “Μπράβο τους! Μπράβο σε όλους στο βρώμικο ευρωπαϊκό κατεστημένο! Μήπως όμως ξεχνούν ότι στην Ελλάδα υπάρχει και ελληνικός λαός και όχι πρόβατα επί σφαγή;”

Το κείμενο του iskra.gr

Η κυβέρνηση Τσίπρα, μετά τη συνομολόγηση του νέου τρίτου μνημονίου, έχει παραδοθεί πλήρως στους νεοαποικιοκράτες των Βρυξελλών και λειτουργεί πλέον ως εντολοδόχος τους.

Στόχος των κέντρων της Γερμανικής Ευρώπης των ενοίκων του Μαξίμου είναι, με τις Αυγουστιάτικες “αιφνιδιαστικές” εκλογές εξπρές, να κόψουν κάθε δυνατότητα του “ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα και το νέο μνημόνιο να αντιπροσωπευθεί ισχυρά στη νέα Βουλή, να υποβοηθήσουν τον Τσίπρα να συγκροτήσει ένα μεταλλαγμένο μνημονιακό κόμμα σοσιαλφιλελεύθερης κατεύθυνσης και να επιβάλλουν μια νέα απόλυτη μνημονιακή συναίνεση στην πολιτική ζωή, με εντελώς περιθωριακές τις αντιδράσεις.

Θα τα καταφέρουν; Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι τα σχέδια αυτά των Βρυξελλών με συνεργό τώρα τον Αλέξη Τσίπρα θα έχουν την ίδια και ακόμα χειρότερη τύχη με εκείνη του “ΝΑΙ” στο δημοψήφισμα.

Ο λαός μας δεν θα ψηφίσει ποτέ καθ’ υπόδειξη των Βρυξελλών.

(…)

Μπράβο τους! Μπράβο σε όλους στο βρώμικο ευρωπαϊκό κατεστημένο! Μήπως όμως ξεχνούν ότι στην Ελλάδα υπάρχει και ελληνικός λαός και όχι πρόβατα επί σφαγή;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε