Πολιτική

Εκλογές – Κωνσταντοπούλου: Στο Επικρατείας ή στην Α’ Αθηνών της Λαϊκής Ενότητας

Οι αβρότητες στην πρόσφατη συνάντησή τους, η στήριξη των βουλευτών στις Επιτροπές και στη Διάσκεψη των Προέδρων και το... αντιμνημονιακό πρόγραμμα έχουν φέρει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη Λαϊκή Ενότητα στα... σκαλιά της εκκλησίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ή μάλλον, στην πόρτα του συμβολαιογράφου για να υπογράψουν το σύμφωνο της πολιτικής τους συμβίωσης. Και την κοινή τους κάθοδο στις εκλογές.

Η πρόεδρος της Βουλής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της ακόμα καθώς το Κοινοβούλιο παραμένει ανοιχτό και επέλεγε το θεσμικό της ρόλο.

Αλλά σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, η συνεργασία της με το νέο κόμμα που ίδρυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είναι θέμα χρόνο να ανακοινωθεί. Θέμα ημερών βασικά και οι ανακοινώσεις θα γίνουν… πανηγυρικά μόλις κλείσει η Βουλή και προκηρυχθεί επίσημα η προεκλογική περίοδος. Πέμπτη ή το αργότερο Παρασκευή το πιθανότερο.

Όσο για το που θα είναι υποψήφια η Ζωή Κωνσταντοπούλου; Είτε θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας είτε θα παραμείνει στην Α’ Αθήνας, όπου ήταν πρώτη σε ψήφους στις προηγούμενες εκλογές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στο φουλ οι μηχανές του ΠΑΣΟΚ: Οι 3 μεγάλες μάχες του Νίκου Ανδρουλάκη για 3η Σεπτεμβρίου, ΔΕΘ και μεταγραφές
Πρόκειται για άλλη μία ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ να δείξει πόσο έτοιμο είναι να κυβερνήσει ξανά, θυμίζοντας παράλληλα στους πολίτες πώς είχαν τα πράγματα, όταν αυτό ήταν στην κυβέρνηση και... ο λαός στην εξουσία
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ισπανία κέρδισε δίκαια, έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο – Δεν αρκούν μόνο οι σταρ, το βλέπουμε και στην πολιτική
Παρεμβάσεις άνω των 160 εκατ. ευρώ στο ΟΑΚΑ - «Σκοπός είναι το ΟΑΚΑ να μην είναι μόνο ένας χώρος άθλησης αλλά ένας χώρος αναψυχής και πρασίνου»
Κυριάκος Μητσοτάκης 39
Το νέο τρίγωνο εξουσίας Δούρου, Πολάκη, Παππά - Η επόμενη μέρα που δίνει χρόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι λύση
Η επόμενη ημέρα βρίσκει την Κουμουνδούρου με νέα κατανομή ρόλων, αλλά και με τα ίδια μεγάλα ερωτήματα: ποιος αποφασίζει, ποια πολιτική κατεύθυνση θα ακολουθήσει το κόμμα, με ποιους θα συνεργαστεί
Η Ρένα Δούρου 7
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα έργα είναι εκείνα που τελικά μετρούν περισσότερο από τα λόγια, κλείνουμε εκκρεμότητες δεκαετιών
«Δρομολογούμε νέα, σύνθετα οδικά έργα σε πολλές περιοχές της χώρας, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύοντας την τοπική και εθνική οικονομία»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην υπογραφή της σύμβασης για τον τριπλό κόμβο στον Σκαραμαγκά 24