Πολιτική

Εκλογές – Κωνσταντοπούλου: Στο Επικρατείας ή στην Α’ Αθηνών της Λαϊκής Ενότητας

Οι αβρότητες στην πρόσφατη συνάντησή τους, η στήριξη των βουλευτών στις Επιτροπές και στη Διάσκεψη των Προέδρων και το... αντιμνημονιακό πρόγραμμα έχουν φέρει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη Λαϊκή Ενότητα στα... σκαλιά της εκκλησίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ή μάλλον, στην πόρτα του συμβολαιογράφου για να υπογράψουν το σύμφωνο της πολιτικής τους συμβίωσης. Και την κοινή τους κάθοδο στις εκλογές.

Η πρόεδρος της Βουλής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της ακόμα καθώς το Κοινοβούλιο παραμένει ανοιχτό και επέλεγε το θεσμικό της ρόλο.

Αλλά σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, η συνεργασία της με το νέο κόμμα που ίδρυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είναι θέμα χρόνο να ανακοινωθεί. Θέμα ημερών βασικά και οι ανακοινώσεις θα γίνουν… πανηγυρικά μόλις κλείσει η Βουλή και προκηρυχθεί επίσημα η προεκλογική περίοδος. Πέμπτη ή το αργότερο Παρασκευή το πιθανότερο.

Όσο για το που θα είναι υποψήφια η Ζωή Κωνσταντοπούλου; Είτε θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας είτε θα παραμείνει στην Α’ Αθήνας, όπου ήταν πρώτη σε ψήφους στις προηγούμενες εκλογές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης
Νέο χτύπημα Σαμαρά κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της - «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν»
Η καυστική συζήτηση με τον Νίκο Τσούτσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη δημιουργία νέου κόμματος, την ακρίβεια και το «μπάζωμα» μετά την παρέμβασή του για την επιστροφή των οστών του τσάρου Σαμουήλ στη Βουλγαρία
Αντώνης Σαμαράς
250
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στην Κρήτη» – Η παγκόσμια κρίση να μη γίνει αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά
Στο τέλος της ανάρτησής του αναφέρθηκε και στα 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας «Είμαστε περήφανοι για τις ιδέες, τις αξίες και τη διαδρομή μας που ξεκινούσε σαν σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου του 1974»
Μητσοτάκης, ΝΔ 161