Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές: Συνάντηση Μεϊμαράκη – Γεννηματά: “Θολό τοπίο” για την διερευνητική εντολή

ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στις 12:00 το μεσημέρι θα συναντηθεί με την Φώφη Γεννηματά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος έχει ακόμη “στα χέρια του” την διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης χωρίς εκλογές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ενδέχεται να την επιστρέψει νωρίτερα από όσο αρχικά υπολογιζόταν.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είχε ήδη από χθες, Παρασκευή, συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, με τον τελευταίο να δηλώνει εξερχόμενος της συνάντησης πως δεν υπάρχει περιθώριο για τον σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη μέρα, δηλαδή μετά τις εκλογές.

Σήμερα το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 12:00, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα συναντηθεί με την Φώφη Γεννηματά, ενώ στην συνέχεια θα επιδιώξει συνάντηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη όπως ο ίδιος τόνισε.

Όπως προκύπτει, ωστόσο, με βάση τα μέχρ τώρα δεδομένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φέρεται να επανεξετάζει το ενδεχόμενο εξάντλησης του χρονικού περιθωρίου των τριών ημερών, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα σήμερα, ενδεχόμενο που άφησε ανοιχτό και ο Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή πρωινό mega.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε