Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυμα Στέφανου Κασσελάκη για την Έφη Αχτσιόγλου – «Την σέβομαι και την τιμώ»

«Την σέβομαι απόλυτα κα την τιμώ» σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης για την Έφη Αχτσιόγλου, με αφορμή τα δημοσιεύματα για το ψεύτικο sms προς τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα που τον έκανε να «εξοργιστεί και να τα βροντήξει».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης νωρίς το πρωί της Πέμπτης (21.9.2023) έγραψε στο Twitter πως: «Η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για ένα ψεύτικο sms που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για αήθεις διαστρεβλώσεις. Έστειλε εξώδικο. Την πιστεύω απόλυτα».

Και συνεχίζει λέγοντας πως: «Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους. Ανθρώπους που από τη Δευτέρα θα είμαστε μαζί στη μάχη για να πέσει το καθεστώς Μητσοτάκη».

Σημειώνει, δε, ότι: «Την Έφη Αχτσιόγλου την σέβομαι και την τιμώ».

«Προσωπικά, έχω δεχτεί τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις. Από τα ΜΜΕ του συστήματος, αλλά ακόμα και από εκείνα του κόμματος, ως υποψήφιος που δεν έχει την ομπρέλα προστασίας του κομματικού σωλήνα. Και από το ίδιο το Μαξίμου, που με πολεμάει λυσσαλέα πριν καν εκλεγώ» συνεχίζει.

Καταλήγει τονίζοντας πως θα συντρίψει μία μία όλες τις επιθέσεις και υπογραμμίζει πως: «Είμαστε μια γροθιά».

Δείτε το Tweet του Στέφανου Κασσελάκη:

«Πέμπτη 21/9/23

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους.

Η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για ένα ψεύτικο sms που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για αήθεις διαστρεβλώσεις. Έστειλε εξώδικο. Την πιστεύω απόλυτα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω και πάλι:

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους.

Ανθρώπους που από τη Δευτέρα θα είμαστε μαζί στη μάχη για να πέσει το καθεστώς Μητσοτάκη.

Την Έφη Αχτσιόγλου τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο.

Προσωπικά, έχω δεχτεί τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις.

Από τα ΜΜΕ του συστήματος, αλλά ακόμα και από εκείνα του κόμματος, ως υποψήφιος που δεν έχει την ομπρέλα προστασίας του κομματικού σωλήνα.

Και από το ίδιο το Μαξίμου, που με πολεμάει λυσσαλέα πριν καν εκλεγώ.

Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις.

Και να τις συντρίψω μία προς μία.

Όμως να ξέρουν όλοι ότι για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας.

Δευτέρα 25/9/23

Είμαστε μία γροθιά.

Και είμαστε με το φως».

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΝΔ για αποκαλύψεις Στουρνάρα: Ο Τσίπρας που συνεχίζει με πάθος το πολιτικό του comeback, τι έχει να πει για όλα αυτά;
Για σκοτεινές πρακτικές, απόπειρα πολιτικής παρέμβασης στο τραπεζικό σύστημα και στοχοποίηση του ίδιου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κάνει λόγο η Αλεξάνδρα Σδούκου
Ο Αλέξης Τσίπρας
Γιάννης Στουρνάρας: Όταν αρνήθηκα τη διοίκηση στην Τράπεζα Αττικής, ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε το ΣΔΟΕ στη σύζυγό μου
Ο διοικητής της ΤτΕ αποκαλύπτει το παρασκήνιο των επιλογών για τη διοίκηση της τράπεζας και μιλά για τη ρήξη με την τότε κυβέρνηση, λέγοντας ότι οι πιέσεις «δοκίμασαν» στην πράξη την ανεξαρτησία του θεσμικού του ρόλου
Τσίπρας και Στουρνάρας
5
Συνάντηση Ζαχαράκη με Γκιλφόιλ: «Η ελληνοαμερικανική συνεργασία στην παιδεία είναι επένδυση στο κοινό μας μέλλον»
Η υπουργός Παιδείας και η πρέσβης των ΗΠΑ συζήτησαν για κοινές δράσεις με αφορμή τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου και τα 250 χρόνια από τη Διακήρυξη της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας
Κίμπερλι Γκιλφόιλ και Σοφία Ζαχαράκη