Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Εκνευρισμός στο περιβάλλον Τσίπρα για το ξέσπασμα αυτοκριτικής

Εκνευρισμός στο περιβάλλον Τσίπρα για το ξέσπασμα αυτοκριτικής

Τα όσα ειπώθηκαν δημοσίως από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να απασχολήσουν την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι δηλώσεις Βούτση «για το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει το 2015», οι επισημάνσεις του Στέλιου Κούλογλου «ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκβίασε τις εκλογές» αλλά και οι αναφορές του Γιάννη Δραγασάκη ότι ήταν λάθος να ανατεθεί το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Γιάνη Βαρουφάκη θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων που θα έχουν τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κουμουνδούρου.

Συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα δεν έκρυβαν τον εκνευρισμό τους λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν την στιγμή που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινάει τις περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με στόχο την διεύρυνση του κόμματος, παρασκηνιακά να ξεκινάει μία τέτοια συζήτηση που αποπροσανατολίζει από τον βασικό στόχο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που είναι η ένταξη νέων μελών στο κόμμα.

Με λίγα λόγια τα στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζονται ότι η συζήτηση αυτή ξεκίνησε με πρόθεση να αποδυναμωθεί η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην επαρχία.

Από την άλλη τα κομματικά στελέχη ισχυρίζονται ότι αυτές οι επισημάνσεις έχουν ακουστεί κατά καιρούς από πολλά στελέχη και προσθέτουν ότι η συζήτηση αυτή θα έπρεπε να έχει γίνει από την πρώτη στιγμή στο εσωτερικό του κόμματος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις