Πολιτική

Εξελίξεις στο πολιτικό τοπίο προβλέπει ο Καμμένος

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος βλέπει πολιτικές εξελίξεις στην κυβέρνηση πριν το φθινόπωρο. Τι λέει για το θέμα της ΔΕΗ και τι για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτικές εξελίξεις πριν το φθινόπωρο, με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, οι οποίες θα αφορούν την συνοχή της κυβέρνησης, αλλά και τις σχέσεις του κ. Βενιζέλου με το ΠΑΣΟΚ, εκτίμησε ότι θα υπάρξουν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε χθεσινοβραδινή του συνέντευξή του, στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel.

Για το θέμα της ΔΕΗ, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι πρέπει να αντιδράσουν οι πολίτες, «δεν είναι θέμα του Φωτόπουλου, ούτε πέντε συνδικαλιστών- εδώ δίνουν τον ορυκτό πλούτο της χώρας» και χαρακτήρισε «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» την απόρριψη της συζήτησης για δημοψήφισμα για τη “μικρή ΔΕΗ”.

Σε ερώτηση αν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των αιγιαλών, ο κ. Καμμένος, αφού τόνισε ότι το κόμμα του διαφωνεί πλήρως με το νομοσχέδιο, είπε πως οι ΑνΕλ δεν θα γίνουν «θεατές και χειροκροτητές σε δημόσιες συγκεντρώσεις και σε περιπτώσεις που καλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση για πολιτικούς λόγους να σφυρίζει αδιάφορα», διευκρινίζοντας ότι αναφέρεται στην εξεταστική για το μνημόνιο, και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «καλύπτει εμμέσως τον κ. Παπανδρέου» αφού «φλερτάρει με στελέχη του».

«Εάν ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι θα κάνει πολιτικό παιχνίδι για να πάρει ψήφους από το ΠΑΣΟΚ και το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ και θα βάλει στην άκρη, θα παρέχει ασυλία και αυτός προς την κυβέρνηση Παπανδρέου και Παπαδήμου, εμάς να μας ξεχάσει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος έκανε, επίσης, λόγο για πλήρη αυθαιρεσία των τραπεζών, αλλά και του δημοσίου, καθώς «μπλοκάρουν» λογαριασμούς και τόνισε ότι πρόκειται για σχέδιο δήμευσης ιδιωτικής περιουσίας πολιτών που «προχωρά κανονικά».

Αναφερόμενος δε στο επικείμενο stress test των τραπεζών, τον Σεπτέμβριο, έθεσε το ερώτημα «τι θα απολογηθούν οι διοικήσεις τραπεζών που πάνε να αποδεχθούν πλέον συγχωνεύσεις εκδοτικών συγκροτημάτων με διαγραφή χρεών». «Θα πληρώσουν πάλι τα σπασμένα οι πολίτες; 250 εκατομμύρια ετοιμάζουν να διαγράψουν. Θα το δούμε, Κυριακή κοντή γιορτή», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ΑΝΕΛ για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από το πραξικόπημα κατά του Μακάριου

ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή κατέθεσαν πρόταση για δημοψήφισμα

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις! Μεϊμαράκης: Κανένα πρόβλημα να συγκαλέσω την Ολομέλεια αν μαζευτούν οι 120 υπογραφές για δημοψήφισμα!

Τέρενς Κουίκ: Με την πώληση της ΔΕΗ δείχνουν νομιμοφροσύνη στην τρόικα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αντώνης Σαμαράς μιλά για πρώτη φορά δημόσια μετά τον θάνατο της κόρης του: «Ευχαρίστησα τον Θεό για τα 34 χρόνια που είχαμε τη Λένα μας»
«Η απώλεια της Λένας είναι μια κατάσταση βιωματική που με φέρνει ακόμη πιο κοντά σε αυτούς τους γονείς» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός για τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
Αντώνης Σαμαράς και Λένα Σαμαρά
Ο Αντώνης Σαμαράς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τη δημιουργία νέου κόμματος - Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Όταν λάβω τις αποφάσεις μου, όποιες κι αν είναι αυτές, θα τις εξηγήσω καθαρά και ξάστερα στον ελληνικό λαό», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς
356
Διαγράφονται από τα πανεπιστήμια 285.000 αιώνιους φοιτητές - «Δεύτερη ευκαιρία» σε 30.000 που επέστρεψαν στα έδρανα
Στα μητρώα των ΑΕΙ υπάρχει εγγεγραμμένος φοιτητής από το 1935 - Τι είπε η Σοφία Ζαχαράκη για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, τις προσλήψεις στα σχολεία και την ασφάλεια των μαθητών
Πανεπιστήμιο
Κυριάκος Μητσοτάκης: Κόμβος ενέργειας η Ελλάδα – Οι νέοι Κρητικοί να πειστούν ότι οι «βεντέτες» είναι απόβλητα περασμένων καιρών
«Πολλά ειπώθηκαν και πολλά θα ειπωθούν για αυτό το ιστορικό διήμερο που χώρεσε μέσα σε 48 ώρες προσπάθειες ετών για να μετατρέψουμε την πατρίδα μας σε κόμβο ενέργειας» αναφερόμενος στα ενεργειακά deals
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 91
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έλαβε τιμητικό μετάλλιο από τον Δήμο Ύδρας – Παρών και ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook η επίσημη σελίδα του Δήμου Ύδρας, η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, φωτογραφήθηκε με τον δήμαρχο, Γιώργο Κουκουδάκη, δίπλα τους και ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στην Ύδρα 54