Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εξώδικα Τσίπρα σε δημοσιογράφους για το σπίτι στο Σούνιο

Εξώδικα Τσίπρα σε δημοσιογράφους για το σπίτι στο Σούνιο

Εξώδικα άρχισε να αποστέλλει σε δημοσιογράφους ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά τα δημοσιεύματα για το σπίτι που νοικιάζει στο Σούνιο. Ο κ. Τσίπρας είχε προαναγγείλει την κίνηση αυτή με την μακροσκελή ανάρτηση που έκανε μέσω facebook και με την οποία έδωσε στην δημοσιότητα το μισθωτήριο για το συγκεκριμένο σπίτι το οποίο για τρία χρόνια θα νοικιάζει έναντι 500 ευρώ το μήνα. 

Έγραφε κλείνοντας την ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας:  «Υπάρχουν στιγμές που η σιωπή εκλαμβάνεται ως ενοχή. Για τα όσα λοιπόν είπαν και έγραψαν αυτές τις μέρες, περί σχέσης μου με τη διαπλοκή, περί αγοράς βίλας εκατομμυρίων και περί δήθεν ανακατασκευής της εξοχικής μου κατοικίας από εισηγμένη στο χρηματιστήριο κατασκευαστική εταιρία έναντι ενός εκατομμυρίου για λογαριασμό μου, θα κληθούν σύμφωνα με το νόμο να ανασκευάσουν και να αποκαταστήσουν την αλήθεια όσοι την κακοποίησαν. Αν δεν το πράξουν ως οφείλουν, θα ασκήσω τα δικαιώματα που ο νόμος ορίζει. Και θα διεκδικήσω το πόσο που δήθεν κόστισε η ανακατασκευή για να το διαθέσω στον ΕΔΟΕΑΠ».

Click4More Ο Τσίπρας απαντά για το σπίτι στο Σούνιο – Έδωσε στη δημοσιότητα και το μισθωτήριο

Ο Γιάννης Κουρτάκης, εκδότης και δημοσιογράφος έκανε γνωστό ότι έλαβε το εξώδικο με ανάρτησή του στο twitter. Εξώδικο έλαβαν και ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ, Γιώργος Παπαχρήστος και η Αλτερ Έγκο.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις