Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Εξορία” στη θάλασσα για την τρόικα! “Τρομοκρατημένα” τα μέλη της απαιτούν προστασία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας για την άφιξη της τρόικας στην Ελλάδα για τις διαπραγματεύσεις, με τους εκπροσώπους των Θεσμών να φοβούνται για το ενδεχόμενο επίθεσης και την κυβέρνηση να ψάχνει την ιδανική τοποθεσία για την φιλοξενία τους, που όπως όλα δείχνουν θα είναι… προς θάλασσα μεριά.

“Καταφύγιο” στιους επικεφαλής των Θεσμών αναζητούν Έλληνες αξιωματούχοι, καθυστερώντας την έναρξη των διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ψάχνουν την σωστή τοποθεσία και οργανώνουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με τις φήμες ωστόσο να λένε πως οι ξένοι δανειστές θα μπορούσαν να “αποζημιωθούν” για τον φόβο που νιώθουν από τον… ήλιο και τη θάλασσα, αφού μία από τις περιπτώσεις που εξετάζεται είναι παραθαλάσσια, μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα.

Ο σχεδιασμός για την ασφάλεια των εκπροσώπων των δανειστών έγινε μάλιστα ύστερα από απαίτηση των ίδιων.

Κι αυτό διότι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ντέλια Βελκουλέσκου του ΔΝΤ, ο Ντέκλαν Κοστέλο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Ράσμους Ρέφερ της ΕΚΤ και ο Νίκολα Τιζμαριόλι του ESM έχουν τρομοκρατηθεί από το ενδεχόμενο μιας “επίθεσης όχι απαραίτητα οργανωμένης, αλλά και μεμονωμένων ενεργειών από οργισμένους Έλληνες που υφίστανται τις επιπτώσεις των μνημονίων και της παρατεταμένης ύφεσης τα τελευταία 5,5 χρόνια”.

Πηγή: Εφημερίδα Έθνος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε