Πολιτική

Έλενα Ακρίτα: Νέα πυρά με στίχους του Μανόλη Αναγνωστάκη – «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνεχίζονται οι άγριες κόντρες στον ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη που έχουν παραμείνει και άλλα που έχουν αποχωρήσει, με την Έλενα Ακρίτα να επανέρχεται με ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται πως ο Νάσος Ηλιόπουλος είχε μιλήσει για «βούρκο» στον ΣΥΡΙΖΑ με την Έλενα Ακρίτα να απαντά σε έντονο ύφος.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος επανήλθε μιλώντας για διαστρεβλώσεις των φράσεών του και ψηφιακό του λιντσάρισμα.

Επίσης ο Νίκος Βούτσης (ο οποίος έχει αποχωρήσει) σε δηλώσεις του υπερασπίστηκε τον Νάσο Ηλιόπουλο, μιλώντας για πολιτικό θράσος της Έλενας Ακρίτα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα άφησε αυτά να πέσουν κάτω, και με νέα ανάρτηση πετά «καρφιά» χρησιμοποιώντας στίχους του Μανόλη Αναγνωστάκη.

«Δεν έφταιγεν ο ίδιος. Τόσος ήτανε» ήταν οι στίχοι που επέλεξε η Έλενα Ακρίτα για να απαντήσει.

Σημειώνεται πως με τον ίδιο στίχο είχε απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Βουλή, σε διαξιφισμό τους λίγο πριν τις εκλογές του 2019.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Αλέκος Καλύβης: Δούρου και Σακελλαρίδης αποχαιρετούν το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς
«Ο Αλέκος Καλύβης σφράγισε μια εποχή κατά την οποία η ελληνική Αριστερά ριζοσπαστικοποιήθηκε, άνοιξε διαύλους με τα κοινωνικά κινήματα και απέκτησε μεγαλύτερη πολιτική αυτοπεποίθηση»
Αλέκος Καλύβης
Στο Καστελλόριζο το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την 83η επέτειο απελευθέρωσης του ακριτικού νησιού
Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής για το ακριτικό νησί - Το πρωί θα παρευρεθεί στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων
Κυριάκος Μητσοτάκης
Σφοδρή επίθεση Παύλου Μαρινάκη σε Αλέξη Τσίπρα: Να ζητήσει συγγνώμη ο «πρωθυπουργός των μουσαμάδων»
«Εγχειρίδιο πολιτικής απάτης» το πρόγραμμα Τσίπρα, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - «Μαζί με τον Γιώργο φεύγει μια διαφορετική εποχή», δήλωσε για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Παύλος Μαρινάκης 20