Πολιτική

“Έλιωσε” στην αγκαλιά του Αλέξη Τσίπρα! “Αχ αγόρι μου γλυκό” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία... φανατική θαυμάστρια συνάντησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, βγαίνοντας από το δημαρχείο Κερατσινίου, το οποίο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί για συνάντηση με το δήμαρχο. Τις δηλώσεις του σχεδόν... διέκοψε η κυρία πουα θα δείτε στο βίντεο.

Στο δημαρχείο Κερατσινίου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Εκεί συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χ. Βρεττάκο, ενώ συνοδευόταν από τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Πάνο Σκουρλέτη.

Κατά την είσοδό του ο πρωθυπουργός δεν προχώησε σε δηλώσεις, ωστόσο εξερχόμενος τόνισε τα εξής: “Υλοποιούμε τις υποσχέσεις μας απέναντι στις λαικές γειτονιές του Πειραιά. Δίνουμε ανάσα πνοής και θαλάσσιο μέτωπο”.

Αυτό που προκάλεσε, ωστόσο, μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η φανατική θαυμάστρια του Αλέξη Τσίπρα, η οποία την ώρα ακόμη που ο πρωθυπουργός μιλούσε στους δημοσιογράφους, ακουγόταν να λέει “είσαι κι όμορφος, στάσου από εκεί να τον δώ”!

Τότε ο Αλέξης Τσίπρας κατευθύνθηκε προς το μέρος της και δεν της χάλασε το χατίρι να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει, με την ίδια να του λέει “αχ αγόρι μου γλυκό”!

Δείτε το βίντεο: 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος: Παντελώς ανυπόστατο το πρωτοσέλιδο της Εστίας για συναντήσεις μου με τον Γιάννη Στουρνάρα
«Ο κ. Κοττάκης αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια εξυφαίνοντας ιστορίες επιστημονικής φαντασίας», σχολιάζει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας
Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος
Μαρινάκης για παγκόσμια μέρα Ελευθερίας του Τύπου: «Προτεραιότητα της κυβέρνησης η ενίσχυση θεσμών, η κατοχύρωση πολυφωνίας και η βελτίωση των ΜΜΕ»
Ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στους τέσσερις άξονες στους οποίους βασίζεται ένα πλέγμα παρεμβάσεων που όπως είπε αλλάζει το τοπίο στα ΜΜΕ, και παρουσίασε αναλυτικά το κυβερνητικό έργο στο χώρο του Τύπου
Ο Παύλος Μαρινάκης
Δενδρινού και Βαρβιτσιώτη σε Τσιπρα: Μάλλον δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο μας – Δεν συσχετίσαμε ποτέ Πρέσπες με συντάξεις
Οι 2 δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ τονίζουν ότι το ντοκιμαντέρ βασίζεται αποκλειστικά σε επώνυμες μαρτυρίες των πρωταγωνιστών της περιόδου 2015 και όχι σε δημοσιογραφικές κρίσεις
Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτώρια Δενδρινού
12
Δημοσκόπηση Marc: Ακρίβεια και νέα κόμματα αλλάζουν τις ισορροπίες – Μάχη για τη δεύτερη θέση θα δώσουν Τσίπρας και Καρυστιανού
Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης η Βουλή θα μπορούσε να είναι επτακομματική ή ακόμη και εννεακομματική, ανάλογα με τις εξελίξεις των επόμενων μηνών
καλπη 16
Ο Αλέξης Τσίπρας εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ: Δεν θα νομιμοποιήσω τη δολοφονία χαρακτήρα μου
«Δε μου δίνετε κανένα λόγο να εμπιστευτώ, ούτε στο ελάχιστο, ότι θα έχετε μια αντικειμενική προσέγγιση στα γεγονότα του 2015 και ότι σκοπός σας δεν θα είναι και σήμερα, να επιμείνετε στη συκοφαντία»
Αλέξης Τσίπρας 39