Πολιτική

Ελλάδα – Τουρκία: Τετάρτη και Πέμπτη μέσω τηλεδιάσκεψης η 4η συνάντηση για τα ΜΟΕ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα υπουργεία Εθνικής Αμύνης Ελλάδος και Τουρκίας θα πραγματοποιήσουν τον 4ο κύκλο συναντήσεων για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), από 26 έως 27 Μαΐου 2021, μέσω τηλεδιασκέψεως.

Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Υπενθυμίζεται πως όπως έγραψε σήμερα η Yeni Safak, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα βρεθεί στην Αθήνα την άλλη Δευτέρα, 31 Μαΐου. Το ταξίδι του Τούρκου ΥΠΕΞ στην Ελλάδα θα έχει κι άλλο σκοπό εκτός από τη συνάντησή του με τον Νίκο Δένδια.

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας – πάντα κατά την Yeni Safak – θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για την πρώτη, ύστερα από πολύ καιρό, συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν δεν αποκλείεται να γίνει στις 14 Ιουνίου στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ όπου θα βρεθούν οι δυο ηγέτες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης
Νέο χτύπημα Σαμαρά κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της - «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν»
Η καυστική συζήτηση με τον Νίκο Τσούτσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη δημιουργία νέου κόμματος, την ακρίβεια και το «μπάζωμα» μετά την παρέμβασή του για την επιστροφή των οστών του τσάρου Σαμουήλ στη Βουλγαρία
Αντώνης Σαμαράς
250
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στην Κρήτη» – Η παγκόσμια κρίση να μη γίνει αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά
Στο τέλος της ανάρτησής του αναφέρθηκε και στα 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας «Είμαστε περήφανοι για τις ιδέες, τις αξίες και τη διαδρομή μας που ξεκινούσε σαν σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου του 1974»
Μητσοτάκης, ΝΔ 161