Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

«Ένεση αισιοδοξίας» από τον Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας - ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ

Το παιχνίδι είναι ανοιχτό ενόψει εθνικών εκλογών, υποστήριξε ο αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μήνυμα συστράτευσης και αισιοδοξίας για νίκη στους εθνικές εκλογές απηύθυνε -σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ- ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κεντρική επιτροπή του κόμματος.

Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε πως «το παιχνίδι είναι ανοιχτό» ενόψει των εθνικών εκλογών κι ότι όλα τα μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να κινηθούν συλλογικά και με αυτοπεποίθηση. Ανέφερε δε πως στο επίκεντρο της μάχης των εκλογών, θα πρέπει να μπει η προγραμματική συζήτηση, σε κάθε τομέα.

Να αναδειχθεί τι παραλάβαμε το 2015, σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και καταστροφής, και τι υλοποιήσαμε. Θα πρέπει να καταθέσουμε το δικό μας σχέδιο για την επόμενη μέρα, ώστε οι πολίτες να μπορούν να συγκρίνουν τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν -πάντα κατά τις ίδιες πηγές- η παραίνεση του πρωθυπουργού.

«Είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον αυτού του τόπου», είπε ο κ. Τσίπρας που πρόσθεσε πως καθήκον του κόμματος είναι να κάνει καλύτερη οργανωτική δουλειά.

Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε να αρχίσει άμεσα μια καμπάνια για την κινητοποίηση φίλων και υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ -που είναι και ένα από τα θέματα συζήτησης στην Κεντρική Επιτροπή- είπε πως θα πρέπει να ενισχυθούν με νέα πρόσωπα που θα σηματοδοτήσουν και το άνοιγμα σε ενεργές δυνάμεις στις τοπικές κοινωνίες.

Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να είναι πολύ αυστηροί με τους εαυτούς τους, «δείχνοντας μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που είναι ξένες στις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις