Πολιτική

«Ένεση αισιοδοξίας» από τον Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Το παιχνίδι είναι ανοιχτό ενόψει εθνικών εκλογών, υποστήριξε ο αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μήνυμα συστράτευσης και αισιοδοξίας για νίκη στους εθνικές εκλογές απηύθυνε -σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ- ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κεντρική επιτροπή του κόμματος.

Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε πως «το παιχνίδι είναι ανοιχτό» ενόψει των εθνικών εκλογών κι ότι όλα τα μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να κινηθούν συλλογικά και με αυτοπεποίθηση. Ανέφερε δε πως στο επίκεντρο της μάχης των εκλογών, θα πρέπει να μπει η προγραμματική συζήτηση, σε κάθε τομέα.

Να αναδειχθεί τι παραλάβαμε το 2015, σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και καταστροφής, και τι υλοποιήσαμε. Θα πρέπει να καταθέσουμε το δικό μας σχέδιο για την επόμενη μέρα, ώστε οι πολίτες να μπορούν να συγκρίνουν τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν -πάντα κατά τις ίδιες πηγές- η παραίνεση του πρωθυπουργού.

«Είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον αυτού του τόπου», είπε ο κ. Τσίπρας που πρόσθεσε πως καθήκον του κόμματος είναι να κάνει καλύτερη οργανωτική δουλειά.

Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε να αρχίσει άμεσα μια καμπάνια για την κινητοποίηση φίλων και υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ -που είναι και ένα από τα θέματα συζήτησης στην Κεντρική Επιτροπή- είπε πως θα πρέπει να ενισχυθούν με νέα πρόσωπα που θα σηματοδοτήσουν και το άνοιγμα σε ενεργές δυνάμεις στις τοπικές κοινωνίες.

Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να είναι πολύ αυστηροί με τους εαυτούς τους, «δείχνοντας μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που είναι ξένες στις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για την κάρτα εργασίας: «Στον τουρισμό μόνο τον Μάιο δηλώθηκαν 1000% περισσότερες υπερωρίες»
Ο πρωθυπουργός τόνισε πως τον Μάιο υπήρξε τεράστια αύξηση στις υπερωρίες και ξεκαθάρισε πως αλλάζουν και στην πράξη οι καταστάσεις λόγω της εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασίας
Κυριάκος Μητσοτάκης
10
Σακελλαροπούλου: Δεν παρέλαβα ποτέ ηχητικό των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών – Παυλόπουλος: Διαβιβάσθηκαν γραπτώς
«Τα συγκεκριμένα πρακτικά δεν συνοδεύονταν από ηχητικό αρχείο, είναι μόνο το γραπτό, ανυπόγραφο κείμενο», αναφέρει η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου 6
Τζορτζ Τσούνης: «Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»
«Έχει πολλά χαρίσματα, έχει θάρρος και πιστεύει στο κράτος δικαίου και νομίζω πως τα 3,5 χρόνια που θα είναι στην Ελλάδα, θα είναι από τα καλύτερα χρόνια στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας»
Ο Τζορτζ Τσούνης
2
Μαρινάκης: Ο Τσακαλώτος ομολόγησε στους Financial Times την εξαπάτηση των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 
Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα
Ο Παύλος Μαρινάκης 3