Πολιτική

“Επαγγελματίες ψεύτες Τσίπρας – Καμμένος” λέει ο Κωστής Χατζηδάκης

“Η κυβέρνηση είναι ικανή να κάνει τα πάντα και τα αντίθετά τους για μια χούφτα ψήφους”, σημειώνει ο Κωστής Χατζηδάκης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε συνέντευξή του, στη “Βραδινή της Κυριακής”, ο εκ των αντιπροέδρων της ΝΔ και βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Χατζηδάκης μιλάει εφ’ όλης της ύλης.

Αναφερόμενος στον πρόσφατο ανασχηματισμό λέει ότι “είναι μία ακόμα κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου και θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων κυβερνήσεων Τσίπρα – Καμμένου. Δηλαδή μια κυβέρνηση που έχει κάνει το ψέμα επάγγελμα”.

Σχολιάζοντας την υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου αναφέρει ότι “το περιβόητο άνοιγμα του κ. Τσίπρα” περιορίστηκε σε αυτές τις δύο.

Όσον αφορά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ξεκαθαρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ. Τσίπρα σε μια πλειοδοσία παροχολογίας. “Λέμε λίγα, για να τα κάνουμε όλα”, τονίζει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Από την καταγγελία του «καθεστώτος» σε πρόταση διακυβέρνησης – «Το 2015 ήξερα τι ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω»
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για θεσμούς, Δικαιοσύνη και ακρίβεια – Το μήνυμα ότι «τώρα ξέρω τι γίνεται και τι δεν γίνεται» και η προσπάθεια να εμφανιστεί η ΕΛ.Α.Σ. ως κυβερνητική εναλλακτική απέναντι στη Ν.Δ.
Ο Αλέξης Τσίπρας 40
ΣΥΡΙΖΑ: Η «τρόικα» της μετάβασης, το τέλος της αναμονής Τσίπρα και η επόμενη μάχη για την ηγεσία
Παππάς και Πολάκης περιγράφουν το ίδιο σχέδιο επανεκκίνησης, αλλά πίσω από τις κοινές γραμμές ανοίγει ήδη η συζήτηση για το ποιος θα οδηγήσει το κόμμα μετά τη συλλογική ηγεσία
Η Ρένα Δούρου, ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Παππάς σε παλαιότερη συνάντηση
«Πυρετός» συσκέψεων στη ΝΔ μετά τον Δεκαπενταύγουστο ενόψει ΔΕΘ: Η «Ατζέντα 2030» και το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη αντιμετώπιση του δημογραφικού με παρεμβάσεις για τη στήριξη της οικογένειας και κίνητρα προς τα ζευγάρια για να τεκνοποιήσουν
Κυριάκος Μητσοτάκης