Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Βαριές κουβέντες ο Αλέξης Τσίπρας – Σκληρή απάντηση ο Γιάννης Οικονόμου

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Μετά τις θλιβερές εικόνες στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στην Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργείου Παιδείας, κατηγορώντας το μάλιστα για… απόπειρα «ψαρέματος» του ακροατηρίου της Ακροδεξιάς.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε σε ανάρτησή του στο Twitter:

«Ένα δημόσιο σχολείο καταλαμβάνεται από ομάδες νεοναζί & το Υπουργείο Παιδείας νίπτει τας χείρας του, κρατάει ίσες αποστάσεις & καταδικάζει τη βία «από όπου κι αν προέρχεται». Δεν καταδεικνύει από πού έρχεται η βία προκειμένου να μη χάσει το ακροατήριο της Ακροδεξιάς. #Σταυρουπολη».

Δείτε την

Η απάντηση από την κυβέρνηση ήρθε μέσα από μια σκληρή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος και αναφέρθηκε στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τονίζοντας συγκεκριμένα:

Click4more: ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Ακροδεξιοί «φυγαδεύονται» με «οδηγίες» από την διεύθυνση του σχολείου – Αποκαλυπτικό βίντεο

«Ο κ. Τσίπρας που κυβέρνησε με ένα κομμάτι της ακραίας δεξιάς του κ. Καμμένου δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στην παράταξη που ξεκίνησε τη δίωξη της εγκληματικής οργάνωσης και στην κυβέρνηση που στην διάρκεια της θητείας της ολοκληρώθηκε η δίκη και η καταδίκη της Χρυσής Αυγής».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις