Πολιτική

Επανέρχεται ο Λεβέντης: Θα γίνει “γάμος” Μητσοτάκη-Καλλιάνου – Έκανε του κεφαλιού του

«Το πιο πιθανό είναι να γίνει "γάμος" μεταξύ Μητσοτάκη και Καλλιάνου. Εγώ αποκλείεται να πάω για γάμο με τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε o πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης για τον μέχρι χθες εκπρόσωπο Τύπου του κόμματός του κ. Καλλιάνο και τα όσα είπε το πρωί για σχέσεις του κ. Λεβέντη με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Θα φανεί ποιος πάει για γάμο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης στον ραδιοσταθμό Real .

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Yποστήριξε ότι ο κ. Καλλιάνος «έκανε του κεφαλιού του» σχετικά με ανακοίνωση που αφορούσε στον Τρύφωνα Αλεξιάδη. «Η θέση της Ένωσης Κεντρώων είναι ότι πρέπει να κοπούν οι συντάξεις των πλούσιων για να σταματήσει ο ΕΝΦΙΑ, δεν είναι να βρίζουμε τον Αλεξιάδη και την κυβέρνηση». «Αυτό είναι δουλειά της ΝΔ» προσέθεσε.

 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης σημείωσε, επίσης, ότι ο κ. Καλλιάνος «είναι πάρα πολύ καλό παιδί, απλά δεν κατάλαβε σε τι κόμμα ήρθε, δηλαδή σε ένα κόμμα που πάμε να χτίσουμε νέα ήθη».
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: Αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται ένα κόμμα όταν έρχεται δεύτερο στις βουλευτικές εκλογές
«Όποιος ισχυρίζεται από οποιοδήποτε κόμμα ότι μπορεί να πατήσει ένα κουμπί και να εξαφανίσει ή να μειώσει ως διά μαγείας την ακρίβεια, απλά κοροϊδεύει τον κόσμο»
Ο Παύλος Μαρινάκης
ΕΛΑΣ κατά Πιερρακάκη: «Η Ελλάδα της Δεξιάς “προεδρεύει” σήμερα στην Ευρώπη στους χαμηλούς μισθούς»
To κόμμα Τσίπρα υπενθυμίζει τη διαδρομή του ΥΠΟΙΚ από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ και κάνοντας λόγο για μεταπήδηση στη «χρυσή παρέα» του Κυριάκου Μητσοτάκη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 10