Πολιτική

Επίκαιρη ερώτηση στον Α. Τσίπρα από τον Σ. Θεοδωράκη για τις τηλεοπτικές άδειες

Σε τρία ερωτήματα για το σκηνικό παρακμής και διαπλοκής στο τηλεοπτικό τοπίο, που υπονομεύει την ενημέρωση και τη Δημοκρατία, όπως αναφέρει χαρατηριστικά, ζητάει να απαντήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με επίκαιρη ερώτησή του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Ποταμιού καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει στη Βουλή:

Πρώτον, πώς είναι δυνατόν να προεξοφλεί με δημόσιες δηλώσεις του την έκβαση μιας υπόθεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας; Αυτό δεν αποτελεί ωμή παραβίαση της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης; Δεύτερον, γιατί η Επιτροπή, που συγκροτήθηκε με απόφαση των συνεργατών του πρωθυπουργού, δεν προχώρησε στον ενδελεχή και ουσιαστικό έλεγχο του «πόθεν έσχες» των υπερθεματιστών; Τρίτον, ρωτά τον κ. Τσίπρα αν θεωρεί νόμιμο και ηθικό να μπορούν να είναι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών εργολάβοι δημοσίων έργων και προμηθευτές του Δημοσίου.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χατζηδάκης για το Κτηματολόγιο: Από το «συνώνυμο της αποτυχίας» στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης – Το τέλος μιας εκκρεμότητας δεκαετιών
Με την κτηματογράφηση να αγγίζει το 99% της επικράτειας και την ψηφιοποίηση εκατοντάδων εκατομμυρίων σελίδων να βρίσκεται σε εξέλιξη, παρουσιάστηκε ο οδικός χάρτης για την πλήρη ολοκλήρωση του έργου έως το 2026
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχει σε συζήτηση στο πλαίσιο της εκδήλωσης για το Κτηματολόγιο.
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του Χάρη Δούκα μετά τη σφοδρή επίθεση από τον Δημήτρη Καιρίδη
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ξέφυγε χρησιμοποιώντας πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς κατά του εν ενεργεία δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, και περιγράφοντάς τον ως «τίποτα», ως «πολιτικό περιθώριο»
Χάρης Δούκας