Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Επικήδειο θα εκφωνήσει ο πρωθυπουργός για τον Κάστρο

Επικήδειο θα εκφωνήσει ο πρωθυπουργός για τον Κάστρο

Επικήδειο θα απευθύνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην δημόσια λαϊκή συγκέντρωση προς τιμήν του Φιντέλ Κάστρο.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο πρωθυπουργός θα απευθύνει επικήδειο στην δημόσια / λαϊκή συγκέντρωση προς τιμήν του Φιντέλ Κάστρο που θα λάβει χώρα στην Plaza de la Revolucion στην Αβάνα, σήμερα στις 7 ώρα Κούβας. «Σημειώνω ότι ο Πρωθυπουργός θα είναι ένας από τους λίγους ομιλητές κατά την διάρκεια της σημερινής συγκέντρωσης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.

Τσίπρας: Τιμή μου να αποτίω φόρο τιμής στον Κάστρο

Στις πρώτες του δηλώσεις από την Αβάνα, ο πρωθυπουργός δεν έκρυψε την τιμή και τη συγκίνησή του για την παρουσία του στην Κούβα.

«Είναι μεγάλη τιμή και συγκίνηση να βρίσκομαι στην Κούβα, διανύοντας χιλιάδες χιλιόμετρα, για να αποτίσω φόρο τιμής σε έναν μεγάλο ηγέτη που ενέπνευσε όχι μόνο τον κουβανικό λαό και τους λαούς της Λατινικής Αμερικής, αλλά και την επαναστατική φλόγα σε όλον τον κόσμο» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

«Οι λαοί, όσο μακριά κι αν βρίσκονται, ενώνονται πάνω σε κοινές αξίες και κοινά προτάγματα. Και η αξία της κοινωνικής δικαιοσύνης, της κοινωνικής απελευθέρωσης είναι αυτή που ενώνει τους λαούς» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε