Πολιτική

Επίσκεψη με νόημα του Αλέξη Τσίπρα στο Λιμενικό

Το υπουργείο Ναυτιλίας επισκέπτεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας σε μια συμβολική κίνηση μετά το επεισόδιο στα Ίμια όπου τουρκική ακταιωρός εμβόλισε το σκάφος του Λιμενικού "Γαύδος".

Ο πρωθυπουργός αρχικά θα συναντηθεί με τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και στην συνέχεια θα επισκεφθεί τον θάλαμο επιχειρήσεων του λιμενικού σώματος. Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να απευθυνθεί και στους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος σε μια περίοδο όπου η τουρκική προκλητικότητα έχει χτυπήσει “κόκκινο”.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού Σώματος κοντά στα Ίμια. Ο πρωθυπουργός δέχθηκε την επομένη τηλεφώνημα από τον τούρκο ομόλογό του Μπιναλί Γιλντιρίμ και συμφώνησαν να πέσουν οι τόνοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αδιέξοδο με το αγροτικό: Νέα έκκληση για διάλογο από το Μαξίμου - «Ικανοποιήστε αιτήματα και το συζητάμε» από τους αγρότες
Η κυβέρνηση τονίζει ξανά και ξανά ότι λέει «όχι» σε κλειστούς δρόμους. «Όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων και στη δημιουργία προβλημάτων στην αγορά»
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
79
«Πυρά» Φλωρίδη για Τέμπη και κόντρα δικαστών – δικηγόρων στη Συνέλευση Δικαστών και Εισαγγελέων
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε ότι από τις δικαστικές αρχές έγινε ένας τεράστιος αγώνας για να ολοκληρωθεί η ανάκριση για τα Τέμπη, ενώ εξαπέλυσε «πυρά» κατά όσων προσπάθησαν να καθυστερήσουν τη διαδικασία
Γιώργος Φλωρίδης
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πόλεμος και αλληλοκατηγορίες ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τις κουμπαριές – «Ο Χιλετζάκης έχει διαγραφεί» απαντά η Σδούκου
«Δεν περιμένουμε υποδείξεις για να πράξουμε το αυτονόητο, ούτε εκδίδουμε δελτία τύπου όπως έσπευσε να κάνει το ΠΑΣΟΚ για επικοινωνιακή διαχείριση», τονίζει η Σδούκου
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ / EUROKINISSI