Πολιτική

Επίσκεψη Ρέγκλινγκ στον Λ. Παπαδήμο στον Ευαγγελισμό

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από παλιά. Υπήρξαν συνεργάτες για πολλά χρόνια και έτσι ο γενικός διευθυντής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ, βρέθηκε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύεται μετά την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του ο Λουκάς Παπαδήμος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Λουκάς Παπαδήμος έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και έτσι συνδέεται με δεσμούς φιλίας με τον Κ. Ρέγκλινγ. Υπήρξαν συνεργάτες για 20 χρόνια.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κ. Ρέγκλινγ με την επίσκεψή του αυτή θέλησε να δείξει τη φιλία και την αλληλεγγύη του προς τον Λουκά Παπαδήμο και να εκφράσει την καταδίκη του για την άνανδρη επίθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης
Νέο χτύπημα Σαμαρά κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της - «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν»
Η καυστική συζήτηση με τον Νίκο Τσούτσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη δημιουργία νέου κόμματος, την ακρίβεια και το «μπάζωμα» μετά την παρέμβασή του για την επιστροφή των οστών του τσάρου Σαμουήλ στη Βουλγαρία
Αντώνης Σαμαράς
265