Πολιτική

Επίσκεψη Ρέγκλινγκ στον Λ. Παπαδήμο στον Ευαγγελισμό

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από παλιά. Υπήρξαν συνεργάτες για πολλά χρόνια και έτσι ο γενικός διευθυντής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ, βρέθηκε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύεται μετά την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του ο Λουκάς Παπαδήμος.

Ο Λουκάς Παπαδήμος έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και έτσι συνδέεται με δεσμούς φιλίας με τον Κ. Ρέγκλινγ. Υπήρξαν συνεργάτες για 20 χρόνια.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κ. Ρέγκλινγ με την επίσκεψή του αυτή θέλησε να δείξει τη φιλία και την αλληλεγγύη του προς τον Λουκά Παπαδήμο και να εκφράσει την καταδίκη του για την άνανδρη επίθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Τις εξελίξεις διαμορφώνουν οι παρόντες και όχι οι απόντες» - Πάνω από δύο ώρες η συνάντηση στο Μαξίμου
«Το πεδίο είναι ανοιχτό για να κάνουμε μία ουσιαστική συζήτηση και να καταλήξουμε και σε συγκεκριμένα συμπεράσματα», τόνισε ο πρωθυπουργός στην εισαγωγική του τοποθέτηση στο ραντεβού με τους 25 αγρότες και κτηνοτρόφους
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση με τους αγρότες 39