Πολιτική

Επίσκεψη Τσίπρα στα Σκόπια: Ποιοι θα τον συνοδεύσουν

Περισσότερες από 70 ελληνικές μεγάλες και μικρομεσαίες εταιρείες των κλάδων της Ενέργειας, των Κατασκευών, των Βιομηχανικών Προϊόντων, των Τροφίμων και Ποτών και της Υψηλής Τεχνολογίας έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στην επίσημη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Βόρεια Μακεδονία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε ακριβώς θα πάει ο Αλέξης Τσίπρας στην Βόρεια Μακεδονία οι πληροφορίες λένε ότι ο πρωθυπουργός θα συνοδεύεται από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά ονόματα της χώρας καθώς η επίσκεψη στηρίζει η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου.

[read4more]

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές κατά τη διάρκεια της αποστολής, θα διοργανωθεί επιχειρηματική εκδήλωση δικτύωσης που στοχεύει να φέρει σε επαφή στους συμμετέχοντες των δύο χωρών ώστε να διερευνήσουν πεδία συνεργασίας στους.

Η εταιρεία και ο πρόεδρός της Γρηγόρης Στεργιούλης, πιστεύουν ακράδαντα στη δυναμική της περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και συμπράττουν  με όλους τους παραγωγικούς φορείς και συνδέσμους προκειμένου «να ανακαλύψουμε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες της γειτονιάς μας».

Σημειώνεται ότι ο Οργανισμός Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών, με στόχο να προβάλλει τη χώρα ως ελκυστικό επενδυτικό προορισμό και να προωθεί τα ανταγωνιστικά εξαγωγικά προϊόντα και υπηρεσίες της Ελλάδας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τριπλό «χαστούκι» στην Τουρκία από Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο, μήνυμα για το καλώδιο GSI
Κοινό μέτωπο των τριών χωρών στην Ανατολική Μεσόγειο - Απορρίπτουν τις μονομερείς διεκδικήσεις και προειδοποιούν κατά της παρεμπόδισης ενεργειακών έργων
Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ
Βίντεο Τσίπρα από το Παρίσι: «Η νίκη των Γάλλων διαδηλωτών θα είναι νίκη όλων των λαών της Ευρώπης»
Μήνυμα αλληλεγγύης στους νέους και στα συνδικάτα από τον πρόεδρο της ΕΛΑΣ, που καλεί την ευρωπαϊκή Αριστερά να ενισχύσει τη συνεργασία της απέναντι στις ανισότητες και την Ακροδεξιά
Αλέξης Τσίπρας
7
Πολάκης κατά Πατούλη: Πορίσματα «φωτιά» για την Περιφέρεια Αττικής – Ζητά διώξεις, συλλήψεις και επιστροφή χρημάτων
Αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον οικονομικό εισαγγελέα για συμβάσεις εκατομμυρίων ευρώ και τη διαχείριση του ΕΔΣΝΑ - «21 μήνες στο συρτάρι είναι αρκετοί»
Παύλος Πολάκης και Γιώργος Πατούλης