Πολιτική

Επιστρέφει το γάντι στον Κοτζιά ο Καμμένος: Δεν είπα ότι η κυβέρνηση πήρε χρήματα από τον Σόρος

Ο υπουργός Άμυνας απάντησε - εμμέσως - στις αναφορές του πρώην υπουργού Εξωτερικών για τα περί χρηματοδότησης της κυβέρνησης με 50 εκατομμύρια από τον επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος.

Με την απάντησή του ο Πάνος Καμμένος, μέσω γραπτής δήλωσης που κατατέθηκε στη Βουλή, με αφορμή ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης, στόχευε απευθείας τον Νίκο Κοτζιά.

“Ουδέποτε ανέφερα ότι η Κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τ. Σόρος. Αντιθέτως, αναφέρθηκα, στο εν λόγω άτομο, σε σχέση με συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, που όμως ουδεμία σχέση έχει με την Κυβέρνηση”, αναφέρει ο Πάνος Καμμένος. Παραπέμπει δε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στις δηλώσεις άλλων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ υπενθυμίζει με νόημα πως σε όλα τα Υπουργικά Συμβούλια τηρούνται και τα σχετικά πρακτικά.

Δείτε την απάντηση του Πάνου Καμμένου:

[pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2018/11/kamemnos.pdf”]

Μόλις χθες ο Νίκος Κοτζιάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη υποστήριξε πως ο υπουργός Αμυνας είπε στο υπουργικό Συμβούλιο ότι “ο Σόρος έδωσε 50 εκατομμύρια για να αγοράσουμε ανθρώπους στα Σκόπια, προκειμένου να κάνουμε τις πολιτικές μας δουλειές…Αυτά έχουν στόχευση να δυσκολευτεί μια πολιτική ειρήνης… από τις δυνάμεις που θέλουν την αδράνεια και βγάζουν λεφτά από την αδράνεια”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Πρέπει να αποτελέσει πολιτικά παρελθόν -Φόρτωσε την ευθύνη της ακρίβειας στους πολίτες
«Στο όνομα του οικονομικού νεοφιλελευθερισμού, θα συνεχίσει να βλέπει δισεκατομμύρια να βγαίνουν από τις τσέπες των πολιτών και να καταλήγουν στα αποθεματικά των τραπεζών»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Ελλάδα και Λιβύη ξεκινούν την διαδικασία οριοθέτησης ΑΟΖ – Στο προσκήνιο η διμερής συνεργασία στο μεταναστευτικό
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης συζήτησε με τον Λίβυο ομόλογό του για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων στους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας, των μεταφορών και των κατασκευών
Γιώργος Γεραπετρίτης - Υπουργός Εξωτερικών Λιβύης 20
Νίκος Δένδιας: «Δείτε μια φωτογραφία του Πίρι Ρέις και θα καταλάβετε γιατί δεν συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ»
«Η άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσεται στον κύκλο των αιφνιδιαστικών ασκήσεων που διεξάγονται κάθε χρόνο, δεν έχουν σχέση με το Πίρι Ρέις, που δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ» σημείωσε
Ο Νίκος Δένδιας
7