Πολιτική

Επιστρέφει το γάντι στον Κοτζιά ο Καμμένος: Δεν είπα ότι η κυβέρνηση πήρε χρήματα από τον Σόρος

Ο υπουργός Άμυνας απάντησε - εμμέσως - στις αναφορές του πρώην υπουργού Εξωτερικών για τα περί χρηματοδότησης της κυβέρνησης με 50 εκατομμύρια από τον επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος.

Με την απάντησή του ο Πάνος Καμμένος, μέσω γραπτής δήλωσης που κατατέθηκε στη Βουλή, με αφορμή ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης, στόχευε απευθείας τον Νίκο Κοτζιά.

“Ουδέποτε ανέφερα ότι η Κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τ. Σόρος. Αντιθέτως, αναφέρθηκα, στο εν λόγω άτομο, σε σχέση με συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, που όμως ουδεμία σχέση έχει με την Κυβέρνηση”, αναφέρει ο Πάνος Καμμένος. Παραπέμπει δε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στις δηλώσεις άλλων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ υπενθυμίζει με νόημα πως σε όλα τα Υπουργικά Συμβούλια τηρούνται και τα σχετικά πρακτικά.

Δείτε την απάντηση του Πάνου Καμμένου:

[pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2018/11/kamemnos.pdf”]

Μόλις χθες ο Νίκος Κοτζιάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη υποστήριξε πως ο υπουργός Αμυνας είπε στο υπουργικό Συμβούλιο ότι “ο Σόρος έδωσε 50 εκατομμύρια για να αγοράσουμε ανθρώπους στα Σκόπια, προκειμένου να κάνουμε τις πολιτικές μας δουλειές…Αυτά έχουν στόχευση να δυσκολευτεί μια πολιτική ειρήνης… από τις δυνάμεις που θέλουν την αδράνεια και βγάζουν λεφτά από την αδράνεια”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μαρινάκης για νέα μέτρα στήριξης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού διορθώνει τα λάθη της, γυρίζει στην κοινωνία όσα στερήθηκε»
Με ανάρτησή του στο TikTok, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξειδίκευσε το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης
5
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 6