Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Επίθεση Καμμένου σε Αμυρά: Για νυφούλα καλό σας βλέπω! – video

Επίθεση Καμμένου σε Αμυρά: Για νυφούλα καλό σας βλέπω! – video

Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Γιώργο Αμυρά με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να του λέει “για νυφούλα καλό σας βλέπω!”, αναφερόμενος σε μια ενδεχόμενη συνεργασία ανάμεσα στο Ποτάμι και τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς δήλωσε πως “το Ποτάμι δεν θα γίνει ο ρεπατζής του κ. Καμμένου. Αν σας βαστάει, προχωρήστε και ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης», είπε από το βήμα της Βουλής επιτιθέμενος στον Πάνο Καμμένο, ενώ ένταση επικράτησε όταν τον ρώτησε αν αυτό είναι το τελευταίο του νομοσχέδιο.

Αναλυτικά οι έντονος διαπληκτισμός των δυο αντρών από το βήμα της Βουλής

Αμυράς: Βιαστήκατε πολύ να φέρετε, κ. Καμμένε, αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που χειρίζεστε ως μέλος αυτής της κυβέρνησης; Ένα νεύμα σας αρκεί.

Καμμένος: Μετά από τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι κι όταν συμφωνήσετε, θα σας απαντήσω. Όταν τα βρείτε μεταξύ σας θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω.

Αμυράς: Θα αναγκαστώ να ανασύρω μια από τις δικιές σας έκφραση γιατί εδώ δεν μιλάω έτσι. Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας γιατί επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει για Πρέσπες.

Καμμένος: Εσείς φαίνεστε τι είστε..

Αμυράς: Και τώρα κάνετε τάχα αντάρτικο; Μαζί τα κάνατε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Δεν ξέρω αν μαζί τα φάγατε αλλά μαζί τα κάνατε. Το μνημόνιο φέρει το όνομα σας. Τσίπρας – Καμμένος

Καμμένος: Για νυφούλα καλό σάς βλέπω πάντως.

Δείτε το βίντεο μετά το 2.30

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις