Πέμπτη, 29 Φεβ.
16oC Αθήνα

Επιβεβαίωση newsit.gr: Κανένα τηλεφώνημα δεν είχαν Πολάκης και Κασσελάκης – Το μήνυμα μέσω τρίτου προσώπου

Επιβεβαίωση newsit.gr: Κανένα τηλεφώνημα δεν είχαν Πολάκης και Κασσελάκης – Το μήνυμα μέσω τρίτου προσώπου
φωτογραφία eurokinissi

Κανένα τηλεφώνημα δεν είχαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης αναφορικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Αυτό ξεκαθάρισε άλλωστε ο Παύλος Πολάκης με δήλωσή του νωρίτερα στο newsit.gr, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν ισχύει και δεν ξέρω ποιος διαρρέει αυτές τις πληροφορίες», αναφορικά με το τηλεφώνημα που φέρεται να του έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνουν και καλά πληροφορημένες πηγές από την Κουμουνδούρου, ωστόσο σημειώνουν ο Στέφανος Κασσελάκης, μέσω τρίτου προσώπου, διαμήνυσε στον βουλευτή Χανίων, πως δεν θα δεχθεί να διαφοροποιηθεί σε αυτό το θέμα, κανένας βουλευτής του.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές επιμένουν πως οι σχέσεις των δυο ανδρών έφτασαν χθες Παρασκευή (12/01/2024) στα όριά τους. «Παύλο δεν βοηθάς με τις απόψεις που διατυπώνεις» φέρεται να του διαμηνύθηκε ενώ σε καμία στιγμή δεν υπήρξε θέμα διαγραφής.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή (12/01/2024) ο Παύλος Πολάκης μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να είπε ότι «δεν μπορεί να ανέβει κανείς πάνω από 300 μέτρα υψόμετρο (σ.σ. τα χωριά) και να ανοίξει συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα, χωρίς να σου πουν για αυτό (σ.σ. το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια)».

Κατά την ομιλία του στην έναρξη των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε… άτυπα την επιβεβαίωση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι συμφωνούν με την υπερψήφιση του νομοσχεδίου: «Ποιος εδώ μέσα διαφωνεί με ένα ομόφυλο ζευγάρι να έχει δικαίωμα στην τεκνοθεσία και την υιοθεσία; Αν υπάρχει κανείς, να σηκωθεί».

Και συνέχισε: «Για εμάς το ζήτημα της ισότητας στον γάμο, δεν είναι ζήτημα αρχηγισμού ή πειθαρχίας. Είναι ζήτημα ταυτοτικό. Η Αριστερά στα βουνά ξέρει να αγωνίζεται, όχι να κρύβεται.

Με υπερηφάνεια λοιπόν, θα στηρίξουμε κάθε βήμα προς την κοινωνική πρόοδο».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις