Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Euro με ΝΔ – Euro με ΣΥΡΙΖΑ! Απίστευτο τρολάρισμα της Συγγρού! (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφία από Facebook / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Φωτογραφία από Facebook / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η Νέα Δημοκρατία μπαίνει στον… χορό του Euro 2016 που ξεκινά απόψε στη Γαλλία, με μία ξεκαρδιστική εικόνα που “καρφώνει” τον ΣΥΡΙΖΑ και που ουσιαστικά στέλνει το μήνυμα ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε το Euro… από τον καναπέ!

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν κατά καιρούς στο διαδίκτυο και δείχνουν τις… διαφορές του “τότε” με το “τώρα”, ανάλογα με τις εκάστοτε Κυβερνήσεις είναι -συνήθως- ξεκαρδιστικές! Βέβαια στην κατηγορία αυτή το… ΠΑΣΟΚ “παίζει μόνο του”, αφού τις περισσότερες φορές οι φωτογραφίες συγκρίνουν τα παλαιότερα χρόνια με Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, με το σήμερα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Στο παιχνίδι αυτό, ωστόσο, φαίνεται πως αποφάσισε να μπει και η Νέα Δημοκρατία, με την φωτογραφία που έχει αναρτήσει στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook να είναι απολαυστική!

Η πρώτη φωτογραφία έχει υπότιτλο “Euro με Νέα Δημοκρατία” και δείχνει τον Γιώργο Καραγκούνη να σηκώνει το τρόπαιο την “χρυσή” χρονιά της Εθνικής μας, δηλαδή το 2004, όταν και έκανε το “θαύμα” κατακτώντας την διοργάνωση!

Αντιθέτως, η φωτογραφία με τον υπότιτλο “Euro με ΣΥΡΙΖΑ” δείχνει έναν άνδρα με τα χέρια πίσω από το κεφάλι, να παρακολουθεί το Euro… από τον καναπέ!

Βεβαίως υπάρχει και η… διευκρίνιση πως η δημοσίευση είναι… χιουμοριστική και δεν αποτελεί επίσημη θέση της ΝΔ. Δείτε την

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε