Πολιτική

Eurogroup: Το κοστούμι Βαρουφάκη, το “μαρκάρισμα” Σόιμπλε και οι γκριμάτσες του Ισπανού (ΦΩΤΟ)

Στις Βρυξέλλες είναι στραμμένο το βλέμμα όλης της Ευρώπης και όχι μόνο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόκειται για μία από τις πιο κρίσιμες συνεδριάσεις Eurogroup, ειδικά για τη χώρα μας, που βρίσκεται σε σκληρές διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς και περιμένει μία θετική ανταπόκριση από τους εταίρους.

Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης, οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης περπατούν στο “κόκκινο χαλί” και κάνουν τις πρώτες δηλώσεις στους δημοσιογράφους που καιροφυλακτούν.

Τα φλας ήταν δεδομένο ότι θα μαγνήτιζε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε χαμογελαστός και χαλαρός, κρατώντας ένα κινητό τηλέφωνο. Φοράει ένα σικάτο μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και χωρίς, φυσικά, γραβάτα.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφανγκ Σόιμπλε επίσης συγκέντρωσε το ενδιαφέρον δημοσιογράφων και φωτογράφων. Άλλωστε αυτός φαίνεται να κρατάει το “κλειδί” των σημερινών εξελίξεων, αφού πριν από το Eurogroup θα δει από κοντά και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Αυτός που ξεχώρισε πάντως, με τις αμίμητες γκριμάτσες του, πάντως, δεν ήταν άλλος από τον Ισπανό ΥΠΟΙΚ Λουίς Ντε Γκίντος, ο οποίος ή τυφλώθηκε από τον ήλιο ή έκλεινε το μάτι στους φωτορεπόρτερ.

ΦΩΤΟ: REUTERS, EUROKINISSI, ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά νέο πλαίσιο για τις φυσικές καταστροφές με μόνιμο ταμείο και μηχανισμό αποκατάστασης
Στον σχεδιασμό προτείνεται να περιλαμβάνονται επίσης μέτρα στήριξης της οικονομικής δραστηριότητας στις πληγείσες περιοχές και έργα που μειώνουν τον κίνδυνο από μελλοντικά καταστροφικά φαινόμενα
O Αλέξης Τσίπρας 9
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 11