Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ευρωεκλογές 2019: Ο Τσίπρας υποδέχτηκε στη… βεράντα του Μαξίμου τους υποψήφιους ευρωβουλευτές [pics]

Ευρωεκλογές 2019: Ο Τσίπρας υποδέχτηκε στη… βεράντα του Μαξίμου τους υποψήφιους ευρωβουλευτές [pics]
Φωτογραφία twitter @atsipras

Η μέρα ηλιούλουστη, ο ουρανός καταγάλανος, ποια καλύτερη ευκαιρία για ένα γεύμα στη βεράντα του Μαξίμου; Την εκμεταλλεύθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και κάλεσε σε γεύμα τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (15.03.2019) ο Αλέξης Τσίπρας «άνοιξε» τις… πύλες του Μαξίμου, τα τραπέζια στη βεράντα του Μεγάρου στρώθηκαν, τα ποτήρια γέμισαν κρασί, τα ορεκτικά περίμεναν στα πιάτα και η κουβέντα ξεκίνησε με χαμόγελα και χαλαρή διάθεση.

Παρόντες στο γεύμα στη βεράντα του Μαξίμου ήταν μεταξύ άλλων ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, η Φωτεινή Σκοπούλη, ο Κώστας Αρβανίτης, η Μυρσίνη Λοΐζου, ενώ μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα τους υποψήφιους ευρωβουλευτές συνάντησαν οι υπουργοί Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Τις φωτογραφίες από το γεύμα στο Μαξίμου ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας στο λογαριασμό του στο twitter. «Όλοι έτοιμοι για τη μάχη απέναντι στη λιτότητα, στο νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά. Για μία προοδευτική Ευρώπη της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εργασίας. Για μία Ευρώπη των πολλών», ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού που συνόδευσε τις φωτογραφίες.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις