Πολιτική

Φλαμπουράρης: Δεν υπάρχει στο ΣΥΡΙΖΑ δεύτερος υποψήφιος για την θέση του Τσίπρα

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, μίλησε για όλους και για όλα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Για τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον Αλέξη Τσίπρα και για τις εκλογές.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης είπε ότι είναι αναγκαίο το φρεσκάρισμα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι κάποιες πολιτικές τους κόστισαν. Στο ερώτημα αν γύριζε τον χρόνο πίσω αν θα υπέγραφε ξανά μνημόνιο είπε: «Αν ήμασταν όπως τον Ιούλιο του 2015, ναι». Ο κ. Φλαμπουράρης είπε ακόμα ότι δεν υπάρχει δεύτερος υποψήφιος για την θέση του Αλέξη Τσίπρα, ότι θα δει την ταινία του Κώστα Γαβρά που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη «Ενήλικες στο Δωμάτιο» και στο ερώτημα αν ο Βαρουφάκης έβλαψε την χώρα, είπε: «δεν το πιστεύω».

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη είπε ακόμα ότι με τα λάθη του και τα θετικά του ανέδειξε το πρόβλημα. «Έπαιξε έναν θετικό ρόλο μέσα στα αρνητικά του», είπε χαρακτηριστικά. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Αλέκος Φλαμπουράρης είπε: «με σταματάει ο κόσμος στον δρόμο και μου λέει: “ήταν ανάγκη να χάσετε τις εκλογές;”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά ΕΛΑΣ για δήλωση Μπίστη: «Είναι επίσημη θέση ότι δεν πρέπει να προχωρήσει το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου;» 
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά διευκρινίσεις από το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, μετά την ανάρτηση για την ηλεκτρική διασύνδεση και τα περί «win win» λύσεις με την Τουρκία
Νίκος Μπίστης
Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για τα περί τροπολογίας υπέρ Ντίλιαν: «Κατεβαίνετε τα σκαλοπάτια της απελπισίας μετά από κάθε δημοσκόπηση»
Κυβερνητικές πηγές απορρίπτουν τις αιχμές της Χαριλάου Τρικούπη περί τροπολογίας για τον Ταλ Ντίλιαν, κάνοντας λόγο για θέμα που έχει επανειλημμένως διαψευστεί
Μέγαρο Μαξίμου
ΠΑΣΟΚ: «Αληθεύει η μεθόδευση να πέσει στα μαλακά ο Ισραηλινός απόστρατος που εκβιάζει δημόσια τον πρωθυπουργό;»
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση για τις πληροφορίες περί τροπολογίας υπέρ του ιδρυτή της Intellexa, κάνοντας λόγο για «ύστατο σκαλοπάτι παρακμής»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ, Χαριλάου Τρικούπη