Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Φωτεινή Πιπιλή: Ο Κώστας Καραμανλής να μας διευκολύνει και να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές

Φωτεινή Πιπιλή: Ο Κώστας Καραμανλής να μας διευκολύνει και να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές

Πληθαίνουν οι εσωκομματικές αντιδράσεις για την συμμετοχή του πρώην υπουργού Υποδομών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Για την υποψηφιότητα Καραμανλή τοποθετήθηκε και η Φωτεινή Πιπιλή.

Η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας στον ΑΝΤ1, «άδειασε» τον Κώστα Καραμανλή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να μας διευκολύνει ο Κώστας Καραμανλής και να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές» και σημείωσε πως είναι προσωπική του απόφαση.

Σημειώνεται πως το βράδυ της Πέμπτης και ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, τοποθετήθηκε για το θέμα, λέγοντας πως ο πρώην υπουργός Υποδομών πρέπει να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ότι δεν μπορεί να πάρει την απόφαση και γι’ αυτό είπε να τον βοηθήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Νομίζω ότι για τον ίδιο πρώτα από όλα θα είναι καλύτερο, θα είναι πιο ήσυχος με την συνείδησή του. Νομίζω – και τον καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι χώμα – αν δεν μπορεί να πάρει την απόφαση, πρέπει να τον βοηθήσει ο πρωθυπουργός», ανέφερε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις