Πολιτική

ΦΠΑ στα νησιά: “Πέρασε” σαν σίφουνας με 259 “ναι”

Με 259 ψήφους υπέρ ψηφίσθηκε η τροπολογία για την αναστολή στην αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου στην ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη με τους ανεξάρτητους βουλευτές.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ομόφωνα από όλα τα κόμματα ψηφίσθηκε και η συμπληρωματική υπουργική τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών για το αφορολόγητο και ακατάσχετο του επιδόματος στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Η σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας σημαδεύτηκε από την αντιπαράθεση κυβέρνησης και κόμματα της αντιπολίτευσης στην καταιγίδα των υπουργικών και βουλευτικών τροπολογιών που κατατέθηκαν για ψήφιση.

Από τις 19 υπουργικές τροπολογίες ψηφίσθηκαν τελικά οι «18» ενώ από τις «27» βουλευτικές τροπολογίες που είχαν κατατεθεί τέθηκαν σε ψηφοφορία και τελικά ψηφίσθηκαν οι «20». Συνολικά ψηφίσθηκαν 38 υπουργικές και βουλευτικές τροπολογίες.

Από τις υπουργικές τροπολογίες η μόνη που δεν τέθηκε σε ψηφοφορία και δεν ψηφίσθηκε ήταν αυτή του υπουργείου Τουρισμού για την δυνατότητα απευθείας αναθέσεις του για την διαφημιστική προβολή του ΕΟΤ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την παρουσίαση του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα - «Πολλές οι εκπλήξεις» λένε από την Αμαλίας
Ταυτόχρονα ετοιμάζεται ιστότοπος του κόμματος όπου θα φιλοξενηθεί διαδικτυακή πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί από το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα
Ο Αλέξης Τσίπρας
Αχιλλέας Μπέος κατά Ακύλα και Eurovision: «Παρουσιάζεται μια εικόνα τραγική, με ένα παιδί να κουνάει τον κ@@ο του»
Στην αρχή του βίντεο ο δήμαρχος Βόλου, ανέφερε οι ακόλουθοί του και όσοι τον παρακολουθήσουν να μην τον αποκαλέσουν «σεξιστή, ρατσιστή, φοβικού», λόγω των όσων θα πει στη συνέχεια
Αχιλλέας Μπέος
20
Διάβημα της Αθήνας στο Ισραήλ για τους ακτιβιστές του στολίσκου Global Sumud Flotilla: «Απαράδεκτη και καταδικαστέα συμπεριφορά, να απελευθερωθούν άμεσα οι Έλληνες πολίτες»
Η Αθήνα ζητεί πλήρη σεβασμό στο διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων πολιτών
Ακτιβιστές
102