Πολιτική

FT: Η Ελλάδα ξηλώνει τις μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο

Απ' τη μια διαπραγματεύεται με τους εταίρους νέα συμφωνία με νέες μεταρρυθμίσεις για να εξασφαλίσει οικονομική ρευστότητα και απ' την άλλη ξηλώνει τις μεταρρυθμίσεις που έχουν ήδη υπάρξει σε συμφωνία με τους εταίρους η ελληνική κυβέρνηση, λένε οι Financial Times σε σημερινό τους άρθρο που φέρει και την υπογραφή του γνωστού απ' τις κόντρες του με τον Γιάνη Βαρουφάκη Πίτερ Σπίγκελ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αρκετά επικριτικό τρόπο οι FT αναφέρονται στο γεγονός ότι η κυβέρνηση πέρασε νόμο για την επαναπρόσληψη χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, ενώ δεικτικό είναι και το σχόλιο που αφορά στην ΕΡΤ.
Μάλιστα γίνεται αναφορά στο κόστος της επαναπρόσληψης χιλιάδων υπαλλήλων στο δημόσιο με τους υπογράφοντες το άρθρο να παραθέτουν την απάντηση του υπερυπουργού Ν. Βούτση πως η χώρα δεν θα δώσει λογαριασμό.
Αναφορά στο άρθρο γίνεται τόσο στους δημοτικούς αστυνομικούς όσο και στους σχολικούς φύλακες με τους ΦΤ να παραθέτουν την άποψη του Κ. Μητσοτάκη που μιλά για πελατιακή πρακτική από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά νέο πλαίσιο για τις φυσικές καταστροφές με μόνιμο ταμείο και μηχανισμό αποκατάστασης
Στον σχεδιασμό προτείνεται να περιλαμβάνονται επίσης μέτρα στήριξης της οικονομικής δραστηριότητας στις πληγείσες περιοχές και έργα που μειώνουν τον κίνδυνο από μελλοντικά καταστροφικά φαινόμενα
O Αλέξης Τσίπρας 9
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 11