Πολιτική

Γεννηματά για Τσίπρα: Απέτυχε, ηττήθηκε, φεύγει

Σκληρή δήλωση από την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μετά την παραίτηση της κυβέρνησης.

Ο κ. Τσίπρας σύρθηκε στις κάλπες από την ηχηρή αποδοκιμασία του λαού, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την παραίτηση της κυβέρνησής του.

Η κυρία Γεννηματά αφήνει και μία αιχμή για τον λόγο που επικαλέστηκε ο κ. Τσίπρας προκειμένου να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής, δηλαδή την οικονομία και τον κίνδυνο εκτροχιασμού της εξαιτίας της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου. Συγκεκριμένα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κάνει λόγο για «προσχηματική» δικαιολογία.

Δείτε τι δήλωσε η Φώφη Γεννηματά:

«Ό,τι και να επικαλείται προσχηματικά ο κ. Τσίπρας, η αλήθεια για τις πρόωρες εκλογές είναι μια.

Σύρθηκε στις κάλπες από την ηχηρή αποδοκιμασία του Ελληνικού λαού.

Απέτυχε, ηττήθηκε, φεύγει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τρώει κρακεράκια στη Βουλή
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο κατά του Άδωνι Γεωργιάδη όσο και κατά της κυβέρνησης, καταγγέλλοντας «αήθη επίθεση» εις βάρος της και κάνοντας λόγο για συμπεριφορές που «δεν τιμούν το Κοινοβούλιο»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τρώει κρακεράκια στη Βουλή
41
Ο Νίκος Ανδρουλάκης τα λέει στον Οδυσσέα για να τα ακούει ο Χάρης – Ο Κωνσταντινόπουλος αποχαιρετά το ΠΑΣΟΚ από τη Βουλή
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αρνείται να απαντήσει στο αν φεύγει και από την πολιτική, ενώ με μία ανάρτησή του φρόντισε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν τις τελευταίες ώρες
O Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος 6
Στη Σύνοδο Κορυφής σήμερα Μητσοτάκης και Πιερρακάκης με «βαριά ατζέντα»: Τα Στενά του Ορμούζ, τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας και οι θέσεις της Αθήνας
Πηγές της κυβέρνησης υπογραμμίζουν ότι οι σημερινές εξελίξεις «δικαιώνουν τον πρωθυπουργό που επέμεινε ότι η αμυντική στρατηγική της ΕΕ πρέπει να έχει προσέγγιση 360 μοιρών»
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης