Πολιτική

Γεωργιάδης: Η αύξηση των εμβολιασμών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας

«Η αύξηση των εμβολιασμών, ιδιαιτέρως στις ευπαθείς ομάδες, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας», τόνισε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Υγείας, ο κ. Γεωργιάδης είχε αναφέρει ότι «πρέπει να εντείνουμε την προσπάθειά μας για τον εμβολιασμό. Έχουμε μείνει λίγο πίσω. Κάπως ξεχάσαμε ως κοινωνία την πανδημία, αλλά η πανδημία είναι παρούσα».

Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών συστήνει τον εμβολιασμό με το επικαιροποιημένο εμβόλιο για την COVID 19, καθώς και με το εμβόλιο της γρίπης, όλων των ατόμων ηλικίας άνω των 60 ετών και των ατόμων με υποκείμενα νοσήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Δημόσιο, παιδεία και δικαιοσύνη μπορούν να βοηθηθούν από την τεχνητή νοημοσύνη – Οι δύο κρίσιμες απειλές
Ο πρωθυπουργός περιέγραψε την πρόοδο της Ελλάδας στον ψηφιακό μετασχηματισμό, επισημαίνοντας την ίδρυση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης το 2019 ως καθοριστικό βήμα
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση «GenAI Summit» στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Θεοδωράκης για την «Ιθάκη»: «Η φράση ”Σταύρο σε πρόλαβε άλλος” για τη συγκυβέρνηση με Καμμένο δεν ειπώθηκε ποτέ»
Ο Σταύρος Θεοδωράκης λέει ότι βρήκε τότε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Νίκο Παππά έξω από το γραφείο του Τσίπρα, «μεθυσμένους από τη συγκρότηση κυβέρνησης»
Αλέξης Τσίπρας και Σταύρος Θεοδωράκης
Ο Γιάννης Βούρος παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Οι λόγοι της αποχώρησής του
Στην επιστολή του, ο πρώην δήμαρχος αναφέρθηκε στην πορεία της δημοτικής παράταξης από το 2019, όταν μία μικρή παρέα φίλων και γειτόνων ίδρυσε την «Πολιτών Πολιτεία»
Γιάννης Βούρος
Le Monde για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: O «ταραχοποιός» της Αριστεράς μιλά για το τραυματικό επεισόδιο του 2015 και ετοιμάζει την επιστροφή του
Ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει στη μεταστροφή για την οποία επικρίθηκε μετά το δημοψήφισμα, όταν τελικά υπέγραψε ένα τρίτο μνημόνιο με τους πιστωτές, σημειώνει, μεταξύ άλλων, η «Le Monde»
Το βιβλίο «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα 22
Θύελλα αντιδράσεων για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: Από την οργή Κωνσταντοπούλου – Πολάκη μέχρι τα «καρφιά» του Άδωνι Γεωργιάδη
Όσα αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στην «Ιθάκη», έχουν πυροδοτήσει συζητήσεις και δημόσιες απαντήσεις - Κάποιοι απορρίπτουν τα όσα περιγράφει και άλλοι τον κατηγορούν για διαστρέβλωση των γεγονότων
Αλέξης Τσίπρας και Παύλος Πολάκης
160