Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γεωργιάδης: Θέλουμε να είμαστε και μοντέρνοι και Έλληνες και ορθόδοξοι

Γεωργιάδης

Καταχειροκροτούμενος από τα μέλη της ΟΝΝΕΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο είπε ότι εξευτέλισε την αριστερά.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε στην ομιλία του στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ο υπουργός Ανάπτυξης, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας ότι “κατά την διακυβέρνηση τού κ. Τσίπρα συντελέστηκε ο μεγαλύτερος εξευτελισμός της αριστεράς, και αυτή είναι μία ευκαιρία που δεν πρέπει να αφήσουμε να πάει χαμένη”.

Εξηγώντας την θέση του είπε ότι “πρέπει να διεκδικήσουμε ιδεολογικά και πολιτικά αυτό που έχουμε κερδίσει ιστορικά, την απόλυτη νίκη των ιδεών μας”. Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι χθες ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το Καζίνο στο Ελληνικό. “Αν αυτό γινόταν πριν από πέντε χρόνια θα είχαμε έντονες αντιδράσεις από κόμματα και φορείς. Χθες δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Αυτή η μεγάλη αλλαγή το χρωστάμε στην διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα“, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι “Ο πλήρης εξευτελισμός των ιδεών της αριστεράς είναι μία ευκαιρία που δεν πρέπει να αφήσουμε να πάει χαμένη. Εμείς κερδίσαμε, οι ιδέες μας κερδίσανε. Όμως, η πάλη των ιδεών ποτέ δεν τελειώνει και η νεολαία είναι πάντα η αιχμή του δόρατος. Ο κόσμος θέλει ιδιωτικοποιήσεις θέλει δουλειές, θέλει ξένες επενδύσεις, και όλα αυτά θα γίνουν, ήδη έχουν έλθει επενδύσεις, δουλεύουμε γι αυτό”.

Ειδική αναφορά έκανε στο μεταναστευτικό λέγοντας ότι είναι ο νέος άξονας που θα δοθεί η μάχη των ιδεών. “Τι έχουμε να πούμε εμείς ως ΝΔ” ρώτησε ρητορικά και πρόσθεσε: “Χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε στον Γιάνη. Τι είπε ότι θέλει ο Γιάνης Βαρουφάκης; Ότι θέλει πολιτική ανοικτών συνόρων, να έλθουν όλοι στη Ελλάδα”.

Κλείνοντας είπε ότι θέλουμε να είμαστε μοντέρνοι, θέλουμε να είμαστε Ευρωπαίοι αλλά θέλουμε να είμαστε και Έλληνες και ορθόδοξοι.

Ο κ. Γεωργιάδης ξεκίνησε την ομιλία του με το σύνθημα “Α και Ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ”, για να ξεσηκώσει το νεανικό κοινό που είχε εν τω μεταξύ προσέλθει και είχε κατακλύσει την αίθουσα – και τον υποδέχθηκε με έντονο χειροκρότημα. Ενώ μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του το νεανικό κοινό χαιρέτισε φωνάζοντας ξανά “ΟΝΝΕΔ-ΟΝΝΕΔ πρωτοπορία, ζήτω η ΝΔ”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις