Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιάννης Οικονόμου για Αλέξη Τσίπρα: «Συνεχίζει προκλητικά να κλείνει το μάτι στους ανεμβολίαστους»

Γιάννης Οικονόμου
Φωτογραφία αρχείου: Intime

«Η αδράνεια και η ανικανότητα της κυβέρνησης μας οδηγεί σε εκατόμβες θυμάτων και σε lockdown» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, να του απαντά.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου ανέφερε: «Ο κ. Τσίπρας έχει το θλιβερό «προνόμιο» να είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός σε όλη την Ευρώπη που εκμεταλλεύεται την πανδημία για να αντιπολιτευτεί. Αν έχει να προτείνει κάτι, ας το κάνει έστω και τώρα. Αλλά, επειδή αδυνατεί να συνεισφέρει εφαρμόσιμες προτάσεις και να βοηθήσει τους ανθρώπους και την πατρίδα, επαναλαμβάνει μονότονα αφορισμούς, κοινοτοπίες και ψέματα και συνεχίζει προκλητικά να κλείνει το μάτι στους ανεμβολίαστους».

Και συνεχίζει: «Ο κατηφορικός δρόμος που έχει επιλέξει, οδηγεί στο πολιτικό περιθώριο και για αυτό τον βαδίζει μόνος του. Η Κυβέρνηση συνεχίζει την προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, με μια στρατηγική που αυξάνει προοδευτικά την εμβολιαστική κάλυψη και ταυτόχρονα επιτρέπει στην οικονομία και την εκπαίδευση να λειτουργούν, στην κοινωνία να μην είναι περίκλειστη και στο Ε.Σ.Υ. να ενισχύεται συνεχώς, ώστε να αντέξει στην πίεση και να σώσουμε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις