Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιάννης Οικονόμου κατά Αλέξη Τσίπρα: Επαναλαμβάνει ψεύτικα λόγια και ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν

Γιάννης Οικονόμου κατά Αλέξη Τσίπρα: Επαναλαμβάνει ψεύτικα λόγια και ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου στον Αλέξη Τσίπρα για όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης από το Ηράκλειο Κρήτης.

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα ότι, «ζώντας σε ένα παράλληλο σύμπαν ιδιοτέλειας και μικροσυμφερόντων, καταστρώνει εκλογικά σενάρια» και πως «βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με την ελληνική κοινωνία».

Αναλυτικά, ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε για τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το Ηράκλειο Κρήτης:

«Όσο η Κυβέρνηση προσφέρει στήριξη απέναντι στις επιπτώσεις των διεθνών κρίσεων ακρίβειας και τον σκληρό αγώνα που δίνουν καθημερινά πολίτες και επιχειρήσεις, ο κ. Τσίπρας, με ένα λόγο ξύλινο και χιλιοπαιγμένο, προσφέρει ψεύτικα λόγια και άτοπες διαπιστώσεις. Μόνο που δεν καταλαβαίνει ότι τώρα είναι ο καιρός των έργων και όχι των λόγων. Η κοινωνία ζητά στήριξη, σταθερότητα και ασφάλεια και η κυβέρνηση, αξιοποιώντας κάθε περιθώριο που υπάρχει, πασχίζει καθημερινά σε αυτήν την κατεύθυνση. Ο κ. Τσίπρας, ζώντας σε ένα παράλληλο σύμπαν ιδιοτέλειας και μικροσυμφερόντων, καταστρώνει εκλογικά σενάρια. Βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με την ελληνική κοινωνία».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις