Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Ο Τσίπρας εξακολουθεί να πιστεύει πως ήταν σωστή επιλογή η μεγάλη περικοπή των συντάξεων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τις δηλώσεις του για την Οικονομία και το ασφαλιστικό στο συνέδριο με τίτλο «Το Σύστημα Υγείας στη νέα εποχή». 

Ο κ. Οικονόμου στη δήλωσή του κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι υπερασπίζεται τον νόμο Κατρούγκαλου και ότι εξακολουθεί να υποστηρίζει την πολιτική του που οδήγησε στη φτωχοποίηση των μεσαίων στρωμάτων. 

«Ο κ. Τσίπρας, με την εμμονή του στην υπεράσπιση του νόμου Κατρούγκαλου, δείχνει ότι εξακολουθεί να πιστεύει πως ήταν σωστή επιλογή η μεγάλη περικοπή των συντάξεων. Όπως εξακολουθεί να υποστηρίζει την πολιτική του που οδήγησε στη φτωχοποίηση των μεσαίων στρωμάτων. Κι όσο η πραγματικότητα δεν βολεύει, το αφήγημά του φτιάχνει μια νέα πραγματικότητα στα μέτρα του με μόνιμο εργαλείο τα Tsipronomics. Η Κυβέρνηση αντίθετα βρίσκει τρόπους, μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης, να αυξάνει το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών, με μέτρα μόνιμου χαρακτήρα αλλά και να στηρίζει την κοινωνία στην κατεύθυνση μετριασμού των επιπτώσεων της εισαγόμενης ακρίβειας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κατρίνης για Φαραντούρη και τον διορισμό της γυναίκας του: «Στη θέση του δεν θα το έκανα»
Ο ευρωβουλευτής υποστηρίζει ότι η σύζυγός του επιλέχθηκε για την απόσπασή της στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες βάσει των απαιτούμενων τυπικών και ουσιαστικών προσόντων της
Κατρίνης και Φαραντούρης
5