Πολιτική

Γιώργος Πατούλης: Συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο, ήταν κακιά στιγμή

Την ώρα που κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας παραδέχονται τη δυσαρέσκεια που επικρατεί, μετά τα πλάνα που κυκλοφορούν στα social media με τον Γιώργο Πατούλη να διασκεδάζει, ενώ μαίνονται οι φωτιές στην Ελλάδα, ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε. 

Σε επίσημη δήλωση του, ο Γιώργος Πατούλης, προσπάθησε να το… μαζέψει, παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος. «Ήταν κακιά στιγμή, ζητάω συγγνώμη! Χθες έκανα λάθος ζητάω συγγνώμη» είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι στα δύσκολα δεν κρύβεται.

Αναλυτικά αναφέρει ο Περιφερειάρχης Αττικής αναφέρει: “Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους. Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλεξάνδρα Σδούκου: Όταν το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να βρει κάτι για να αντιπαρατεθεί στην κυβέρνηση, απλώς το εφευρίσκει
«Σήμερα, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για ''μη ασφαλές περιβάλλον διαλόγου'', θα πρέπει να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί»
Αλεξάνδρα Σδούκου
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ