Πολιτική

Γιώργος Βασιλειάδης: «Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε χωρίς τον Αλέξη» – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαλυθεί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σεβασμό στον Αλέξη Τσίπρα ζήτησε ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Υποστήριξε ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να διαλυθεί. «Πολλοί προσπάθησαν με πολλούς τρόπους. Ό,τι κι αν γίνει, στο τέλος θα τον βρούμε τον δρόμο μας».

Σημείωσε ότι είναι προφάσεις εν αμαρτίαις τα περί παράκαμψης των κομματικών οργάνων και ζήτησε σεβασμό απόλυτο στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο Τσίπρας δεν είναι πατερούλης για να κάνει παρέμβαση», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι πρέπει “να αποδείξουμε ότι μπορούμε χωρίς τον Αλέξη».

Χαρακτήρισε ανοησίες και προσβολές τα περί παράκεντρων στο κόμμα και χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ικανό να εκφράσει τον χώρο της Αριστεράς, εάν του το επιτρέψουν.

«Παίζουμε εμείς και η Γάζα στο ίδιο πεδίο κι αυτό δείχνει προς τα στελέχη μας πως πρέπει να σοβαρευτούν», σημείωσε, ενώ σε ερώτηση για το ποιούς θεωρεί «μη σοβαρούς» απάντησε: «Οποιοσδήποτε θεωρεί ότι το βήμα κριτικής για μία κομματική διαδικασία είναι η τηλεόραση ή τα ραδιόφωνα και όχι η συνεδρίαση ενός οργάνου».

 

Ο κ. Βασιλειάδης έκανε λόγο για εσωτερική δυστροπία και δυσκολία να αναγνωριστεί μία νέα κατάσταση. «Έχουμε μία δημοκρατικά ειλημμένη απόφαση είτε μας αρέσει, είτε όχι.

Σε οποιοδήποτε κόμμα του κόσμου υπήρχε τέτοια επίθεση σε νεοεκλεγέντα πρόεδρο και σε οποιονδήποτε πρόεδρο, προφανώς θα κινούνταν οι εσωκομματικές διαδικασίες», πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης προς Βρυξέλλες: Καμία χώρα δεν είναι ένα απομονωμένο γαλατικό χωριό προστατευμένο από αυτή την καταιγίδα
«Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης θα είναι διαρκείς και θα εξαντλήσουμε τα δημοσιονομικά περιθώρια αλλά δεν θα υποκύψουμε σε ανεύθυνες εκκλήσεις να τα υπερβούμε»
Μητσοτάκης
77
Κυριάκος Μητσοτάκης στους αγρότες της Λάρισας για το αφορολόγητο πετρέλαιο: Στόχος είναι να ξεκινήσει από 1ης Νοεμβρίου στην αντλία
«Ο διάλογος είναι διαρκής και ξεκινά νωρίς, έχουμε μια διεθνή κρίση που δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει» είπε ο πρωθυπουργός στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τους αγρότες
Παύλος Μαρινάκης για Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Είναι απόφαση των ΗΠΑ, δεν έχουμε καμία σχέση – Λάθος η τακτική της αντιπολίτευσης»
Ο Παύλος Μαρινάκης επίσης επανέλαβε τη σημαντική αύξηση του επιδόματος θέρμανσης, με το ανώτατο ποσό να φτάνει έως τα 1.040 ευρώ και, σε περιοχές με αυξημένες ενεργειακές ανάγκες, έως τα 1.560 ευρώ
Παύλος Μαρινάκης