Πολιτική

Γιώργος Βασιλειάδης: «Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε χωρίς τον Αλέξη» – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαλυθεί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σεβασμό στον Αλέξη Τσίπρα ζήτησε ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Υποστήριξε ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να διαλυθεί. «Πολλοί προσπάθησαν με πολλούς τρόπους. Ό,τι κι αν γίνει, στο τέλος θα τον βρούμε τον δρόμο μας».

Σημείωσε ότι είναι προφάσεις εν αμαρτίαις τα περί παράκαμψης των κομματικών οργάνων και ζήτησε σεβασμό απόλυτο στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο Τσίπρας δεν είναι πατερούλης για να κάνει παρέμβαση», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι πρέπει “να αποδείξουμε ότι μπορούμε χωρίς τον Αλέξη».

Χαρακτήρισε ανοησίες και προσβολές τα περί παράκεντρων στο κόμμα και χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ικανό να εκφράσει τον χώρο της Αριστεράς, εάν του το επιτρέψουν.

«Παίζουμε εμείς και η Γάζα στο ίδιο πεδίο κι αυτό δείχνει προς τα στελέχη μας πως πρέπει να σοβαρευτούν», σημείωσε, ενώ σε ερώτηση για το ποιούς θεωρεί «μη σοβαρούς» απάντησε: «Οποιοσδήποτε θεωρεί ότι το βήμα κριτικής για μία κομματική διαδικασία είναι η τηλεόραση ή τα ραδιόφωνα και όχι η συνεδρίαση ενός οργάνου».

 

Ο κ. Βασιλειάδης έκανε λόγο για εσωτερική δυστροπία και δυσκολία να αναγνωριστεί μία νέα κατάσταση. «Έχουμε μία δημοκρατικά ειλημμένη απόφαση είτε μας αρέσει, είτε όχι.

Σε οποιοδήποτε κόμμα του κόσμου υπήρχε τέτοια επίθεση σε νεοεκλεγέντα πρόεδρο και σε οποιονδήποτε πρόεδρο, προφανώς θα κινούνταν οι εσωκομματικές διαδικασίες», πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Έκθετη η κυβέρνηση με την ηλεκτρική διασύνδεση και το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Μετράμε εθνικές ήττες
Στο στόχαστρο του κόμματος Τσίπρα οι χειρισμοί Γεραπετρίτη - Η Αμαλίας ζητεί εξηγήσεις για τη μη επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία και την καθυστέρηση στην επέκταση των χωρικών υδάτων
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ) 12
Σωτήρης Σέρμπος στο newsit.gr για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Η Ελλάδα δεν διαθέτει μόχλευση στη Λιβύη – Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν αρκεί χωρίς παρουσία στο πεδίο»
Ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής του ΔΠΘ και πρώην διπλωματικός σύμβουλος αναλύει πώς η Τουρκία ενίσχυσε την επιρροή της, τις αδυναμίες της ελληνικής στρατηγικής και τους κινδύνους για την ηλεκτρική διασύνδεση, τα 12 ναυτικά μίλια και την Ανατολική Μεσόγειο
Χαλίφα Χαφτάρ 22