Πολιτική

Γκάφα Βούτση! Επιβεβαίωσε άθελά του τις παραιτήσεις στην Αυγή [vid]

Διέψευσε τη... διάψευση της Αυγής για τη φήμη της παραίτησης του Διοικητικού της Συμβουλίου, άθελά του ο Νίκος Βούτσης στην διάσκεψη των Προέδρων για τη συγκρότηση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έπειτα από πέντε ώρες διάσκεψης και αρκετές προσπάθειες για να επιτευχθεί η πολυπόθητη συναίνεση, ο Νίκος Βούτσης έκανε και ένα λάθος. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα της διάσκεψης έπειτα από την αλλαγή της πρότασης, ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στα βιογραφικά των υποψηφίων, αναφέροντας τον Βασίλη Μουλόπουλο ως “πρώην πρόεδρο του ΔΣ της Αυγής”.

Μέχρι όμως και το τελευταίο φύλλο της Αυγής, στην ταυτότητα της εφημερίδας, ο Βασίλης Μουλόπουλος αναφέρεται ως Πρόεδρος του ΔΣ.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη, υπήρξαν φήμες που ήθελαν ολόκληρο το ΔΣ της Αυγής να παραιτείται. Η σχετική φήμη είχε διαψευστεί από την εφημερίδα, όμως οι πληροφορίες ήθελαν τα μέλη του ΔΣ να έχουν συμφωνήσει με το Μέγαρο Μαξίμου να μην δοθεί δημοσιότητα στην εξέλιξη.

Η διάψευση της Αυγής εδώ

Μπορεί βέβαια να πρόκειται για εκ παραδρομής αναφορά του Προέδρου της Βουλής, όμως συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και… φωτιά!

Η αναφορά του Νίκου Βούτση στο 2:53 του βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βολές» κατά του Νίκου Ανδρουλάκη από Τούρκο αντιναύαρχο, εκ των «αρχιτεκτόνων» της «Γαλάζιας Πατρίδας»
«Στην Καππαδοκία βρίσκεται ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του Ελληνισμού» είχε αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε δική του ανάρτηση, μετά την επίσκεψή του στην περιοχή
Νίκος Ανδρουλάκης
Γεωργιάδης για το ακίνητο Ανδρουλάκη: «Είναι αστείο να παίρνει μίσθωμα 1.000 ευρώ» – «Επαναλαμβάνει ψεύδη και συκοφαντίες» απαντά το ΠΑΣΟΚ
«Κανείς δεν νοικιάζει ακίνητο στο Δημόσιο χωρίς να το θέλει, για να το κάνει το ακίνητο μπαίνει σε διαγωνιστική διαδικασία» λέει ο υπουργός Υγείας - «Ο διαγωνισμός, οι προσφορές και η επιλογή έγιναν επί ΝΔ το 2009» απαντά το ΠΑΣΟΚ
Άδωνις Γεωργιάδης
Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων - «Οφείλουμε στην ποντιακή κοινότητα χρέος ευγνωμοσύνης»
«Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ανατρέχουμε με συγκίνηση σε ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της σύγχρονης ιστορίας: τη συστηματική εξόντωση 353.000 συμπατριωτών μας», έγραψε στα social media ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης