Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Γκάφα Βούτση! Επιβεβαίωσε άθελά του τις παραιτήσεις στην Αυγή [vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Διέψευσε τη… διάψευση της Αυγής για τη φήμη της παραίτησης του Διοικητικού της Συμβουλίου, άθελά του ο Νίκος Βούτσης στην διάσκεψη των Προέδρων για τη συγκρότηση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

Έπειτα από πέντε ώρες διάσκεψης και αρκετές προσπάθειες για να επιτευχθεί η πολυπόθητη συναίνεση, ο Νίκος Βούτσης έκανε και ένα λάθος. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα της διάσκεψης έπειτα από την αλλαγή της πρότασης, ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στα βιογραφικά των υποψηφίων, αναφέροντας τον Βασίλη Μουλόπουλο ως “πρώην πρόεδρο του ΔΣ της Αυγής”.

Μέχρι όμως και το τελευταίο φύλλο της Αυγής, στην ταυτότητα της εφημερίδας, ο Βασίλης Μουλόπουλος αναφέρεται ως Πρόεδρος του ΔΣ.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη, υπήρξαν φήμες που ήθελαν ολόκληρο το ΔΣ της Αυγής να παραιτείται. Η σχετική φήμη είχε διαψευστεί από την εφημερίδα, όμως οι πληροφορίες ήθελαν τα μέλη του ΔΣ να έχουν συμφωνήσει με το Μέγαρο Μαξίμου να μην δοθεί δημοσιότητα στην εξέλιξη.

Η διάψευση της Αυγής εδώ

Μπορεί βέβαια να πρόκειται για εκ παραδρομής αναφορά του Προέδρου της Βουλής, όμως συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και… φωτιά!

Η αναφορά του Νίκου Βούτση στο 2:53 του βίντεο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε