Πολιτική

“Γλέντι” Καμμένου για τις αγκαλιές Ζάεφ – Σόρος!

Κατά ριπάς... “πυροβολεί” ο Πάνος Καμμένος στο twitter! Αφορμή η φωτογραφία του χαμογελαστού Ζόραν Ζάεφ με τον διαβόητο μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος στο Νταβός!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην πρώτη ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Καμμένος σημειώνει πως “όσοι μιλούμε, απειλούμαστε με δίκες”, προσθέτοντας πάντως ότι “τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ”.

Η πλήρης ανάρτηση:

“Φιλανθρωπικό έργο μέσω ΜΚΟ, μέσω ”επιχειρηματικών συμφωνιών”, μέσω χρηματοδοτήσεων δήμων, ΜΜΕ, βοηθά να αλλάζουν συνειδήσεις. Όσοι μιλάμε απειλούμαστε με δίκες. Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ”, έγραψε ο κ. Καμμένος.

Σε άλλη ανάρτησή του για την… αγκαλιά Ζάεφ – Σόρος, ο Πάνος Καμμένος αναφέρει τα εξής:

Την προηγούμενη φωτό την ζω, την επόμενη ελπίζω να μην τη δούμε ποτέ… Ελπίζω επίσης έστω και τις τελευταίες στιγμές να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τί πραγματικά συμβαίνει, και σαν Έλληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα..

 Ζάεφ – Σόρος στο Νταβός

Ο Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε με το μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός

Τη συνάντηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ζάεφ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Όπως έγραψε, οι δύο τους αντάλλαξαν ιδέες για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των Σκοπίων και του Open Society του μεγαλοεπενδυτή, σε διάφορους κοινωνικούς τομείς.

“Η ένταξη της ”Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ και η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αξιολογήθηκαν ως βασικά βήματα που παρέχουν σταθερότητα και ασφάλεια για τη χώρα και την περιοχή, ανοίγοντας την πόρτα για νέες ξένες επενδύσεις, για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών”, αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ.

Ζάεφ: Θυμήθηκε το ραντεβού με Τσίπρα στο Νταβός

Τη συνάντηση που είχε στο Νταβός, τον Ιανουάριο του 2018, με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, μνημόνευσε ο Ζόραν Ζάεφ.

“Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, εδώ στο Νταβός, είχαμε την πρώτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Αλέξη Τσίπρα, και ανοίξαμε την πόρτα για ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας. Πετύχαμε συμφωνία για το μέλλον της Μακεδονίας. Ανοίξαμε τις θύρες για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές, για ένα πολλά υποσχόμενο και ελπιδοφόρο μέλλον για τους πολίτες μας”, δήλωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.

Εκτός από τον Σόρος, ο Ζόραν Ζάεφ είχε την Πέμπτη (24.1.2019) σύντομες συναντήσεις με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, τον επίτροπο για τη Διεύρυνση της ΕΕ, Γιοχάνες Χαν, καθώς και με εκπροσώπους μεγάλων ξένων επιχειρήσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πιερρακάκης: Τα μέτρα ακούνε την κοινωνία και δίνουν ανάσα – Απολύτως σωστή η απόφαση για εκλογές την επόμενη άνοιξη
«Στόχος να αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημα - Δεν υπάρχει plan b, ο δημοσιονομικός χώρος είναι αυτός - Να έχουμε μία χώρα που δίνει το χέρι της, όχι που κουνάει το δάχτυλο»
Ο υπουργός Οικονομικών Κυριάκος Πιερακάκης στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών στις Βρυξέλλες
28
Στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης: Τετ α τετ με Αλ Σίσι και τριμερής με Χριστοδουλίδη – Στην ατζέντα θαλάσσιες ζώνες, Λιβύη, ενέργεια και Μονή Σινά
Η στρατηγική σχέση Αθήνας, Λευκωσίας και Καΐρου και το μήνυμα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, στον απόηχο των κινήσεων της Τουρκίας στην περιοχή
Χριστοδουλίδης, Αλ Σίσι, Μητσοτάκης
Άδωνις Γεωργιάδης κατά ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: «Αντί να μου ζητήσουν συγγνώμη, ζητούν και τα ρέστα»
Σφοδρή απάντηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών - «Η αγωνία των Συριζαίων να περάσουν το 3% τους έχει οδηγήσει στον πλήρη παραλογισμό»
Άδωνις Γεωργιάδης 10
ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη για τα μέτρα της ΔΕΘ: «Υποσχετικές αλαζονείας και παραπλάνησης»
Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα αποδομεί τις εξαγγελίες για μισθούς, συντάξεις και Δημόσιο και αντιπαραβάλλει το δικό του πρόγραμμα - «Στασιμότητα και διαφθορά ή εντιμότητα και πρόοδος»
Μητσοτάκης, ΔΕΘ