Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

“Γλέντι” Καμμένου για τις αγκαλιές Ζάεφ – Σόρος!

“Γλέντι” Καμμένου για τις αγκαλιές Ζάεφ – Σόρος!
Twitter: Zoran Zaev

Κατά ριπάς… “πυροβολεί” ο Πάνος Καμμένος στο twitter! Αφορμή η φωτογραφία του χαμογελαστού Ζόραν Ζάεφ με τον διαβόητο μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος στο Νταβός!

Στην πρώτη ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Καμμένος σημειώνει πως “όσοι μιλούμε, απειλούμαστε με δίκες”, προσθέτοντας πάντως ότι “τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ”.

Η πλήρης ανάρτηση:

“Φιλανθρωπικό έργο μέσω ΜΚΟ, μέσω ”επιχειρηματικών συμφωνιών”, μέσω χρηματοδοτήσεων δήμων, ΜΜΕ, βοηθά να αλλάζουν συνειδήσεις. Όσοι μιλάμε απειλούμαστε με δίκες. Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ”, έγραψε ο κ. Καμμένος.

Σε άλλη ανάρτησή του για την… αγκαλιά Ζάεφ – Σόρος, ο Πάνος Καμμένος αναφέρει τα εξής:

Την προηγούμενη φωτό την ζω, την επόμενη ελπίζω να μην τη δούμε ποτέ… Ελπίζω επίσης έστω και τις τελευταίες στιγμές να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τί πραγματικά συμβαίνει, και σαν Έλληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα..

 Ζάεφ – Σόρος στο Νταβός

Ο Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε με το μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός

Τη συνάντηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ζάεφ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Όπως έγραψε, οι δύο τους αντάλλαξαν ιδέες για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των Σκοπίων και του Open Society του μεγαλοεπενδυτή, σε διάφορους κοινωνικούς τομείς.

“Η ένταξη της ”Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ και η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αξιολογήθηκαν ως βασικά βήματα που παρέχουν σταθερότητα και ασφάλεια για τη χώρα και την περιοχή, ανοίγοντας την πόρτα για νέες ξένες επενδύσεις, για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών”, αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ.

Ζάεφ: Θυμήθηκε το ραντεβού με Τσίπρα στο Νταβός

Τη συνάντηση που είχε στο Νταβός, τον Ιανουάριο του 2018, με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, μνημόνευσε ο Ζόραν Ζάεφ.

“Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, εδώ στο Νταβός, είχαμε την πρώτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Αλέξη Τσίπρα, και ανοίξαμε την πόρτα για ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας. Πετύχαμε συμφωνία για το μέλλον της Μακεδονίας. Ανοίξαμε τις θύρες για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές, για ένα πολλά υποσχόμενο και ελπιδοφόρο μέλλον για τους πολίτες μας”, δήλωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.

Εκτός από τον Σόρος, ο Ζόραν Ζάεφ είχε την Πέμπτη (24.1.2019) σύντομες συναντήσεις με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, τον επίτροπο για τη Διεύρυνση της ΕΕ, Γιοχάνες Χαν, καθώς και με εκπροσώπους μεγάλων ξένων επιχειρήσεων.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις