Πολιτική

H Άντζυ Σαμίου στέλνει δώρο γραβάτες στον Τσίπρα για το χρέος!

Οπαδός της κυβέρνησης η γνωστή τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου, με μια ανάρτησή της στο twitter έδειξε να χαίρεται ιδιαίτερα για την απόφαση του Eurogroup σχετικά με το χρέος.

Η Άντζυ Σαμίου γράφει χαρακτηριστικά στο tweet της “Αν αληθεύει η επιτυχία για τη μείωση του χρέους κατά 45 δις, ο Τσίπρας θα ανοίξει κατάστημα από τις γραβάτες που θα του στείλουμε δώρο!!!”.

Κάπου εδώ οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στην γνωστή τραγουδίστρια, καθώς ο τελευταίος που είχε την φαεινή ιδέα να δωρίσει γραβάτα στον Έλληνα πρωθυπουργό, έχασε ένα δημοψήφισμα με 20 μονάδες διαφορά και παραιτείται από το αξίωμά του…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: Αμυντική ενέργεια η κατάρριψη των ιρανικών πυραύλων από τους ελληνικούς Patriot
«Η συγκεκριμένη συστοιχία είναι εκεί από το 2021. Υπήρξε επιθετική ενέργεια και στο πλαίσιο της αντιμετώπισής της συμμετείχε η ελληνική αποστολή. Δεν θα μπορούσα να γνωρίζω τις λεπτομέρειες»
Παύλος Μαρινάκης
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
6
Μητσοτάκης: Ευρωπαϊκή απάντηση στις οικονομικές και ενεργειακές επιπτώσεις της κρίσης – Δεν θα ανεχθούμε επανάληψη του 2015 στο προσφυγικό
«Ως Ευρώπη πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση έχοντας ως πρώτο μέλημα την προστασία των ευρωπαίων καταναλωτών ειδικά των πιο αδύναμων αλλά και των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τρώει κρακεράκια στη Βουλή
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο κατά του Άδωνι Γεωργιάδη όσο και κατά της κυβέρνησης, καταγγέλλοντας «αήθη επίθεση» εις βάρος της και κάνοντας λόγο για συμπεριφορές που «δεν τιμούν το Κοινοβούλιο»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τρώει κρακεράκια στη Βουλή
73