Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η απρόσμενη συνάντηση Τσίπρα – Κυμπουρόπουλου

Η απρόσμενη συνάντηση Τσίπρα – Κυμπουρόπουλου
photo intime

Μια απρόσμενη συνάντηση είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην παρουσία του στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ.

Ο Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος είδε τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, στον οποίο είχε κάνει αήθη επίθεση ο Παύλος Πολάκης με τον ίδιο πάντως τον πρωθυπουργό να “καλύπτει” τον υπουργό του.

Αμέσως, πάντως, ο κ. Τσίπρας έσπευσε να τον χαιρετήσει ενώ οι δυο άνδρες είχαν μια σύντομη συνομιλία, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό τι ειπώθηκε.

Click4more: Τσίπρας… Airlines! Ο πρωθυπουργός με έξι καλλονές αεροσυνοδούς!

Η ομιλία του πρωθυπουργού στη συνέλευση του ΣΕΤΕ

Ο κ. Τσίπρας κάνοντας απολογισμό της τετραετίας μίλησε για την έξοδο της χώρας από τις μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας, περιέγραψε τις θετικές προοπτικές που διανοίγονται για να προειδοποιήσει: «Ο δρόμος προς τα μπροστά δεν είναι δεδομένος ότι και να συμβεί». Εξήγησε ότι «ο δρόμος της επιστροφής σε αδιέξοδες πολιτικές λιτότητας, που τόσο ταλαιπώρησαν την ελληνική κοινωνία και που θα μας συμπαρασύρει ξανά όλους προς τα κάτω, δεν έχει κλείσει πίσω μας οριστικά».

Για να καταλήξει στο δίλημμα των εκλογών: «Η τελική απόφαση θα είναι του ελληνικού λαού. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στις εθνικές εκλογές θα κληθούν τελικά να αποφασίσουν: Αν θα προχωρήσουμε μπροστά, με ασφάλεια και προοπτική. Ή θα ξανακυλήσουμε πίσω, στον φαύλο κύκλο των περικοπών, της λιτότητας, αλλά και της παροιμιώδους ανικανότητας και ανευθυνότητας στη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών του κράτους».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις