Πολιτική

Η Έφη Αχτσιόγλου εύχεται για τη νέα χρονιά με μία τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της

Τις ευχές της για το 2024 στέλνει η Έφη Αχτσιόγλου. Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς ανέβασε μία φωτογραφία με το μικρό της παιδί μπροστά στο τζάκι.

Η Έφη Αχτσιόγλου χαλαρώνει από τις πολιτικές υποχρεώσεις που ήταν έντονες και σημαντικές στα τέλη του 2023, οπότε και αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ίδια μαζί με άλλους 10 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προχώρησαν στη δημιουργία της Νέας Αριστεράς, στοχεύοντας στην καθιέρωση του νέου σχηματισμού στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Την 1η Ιανουαρίου 2024 η πρώην υπουργός προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media και «ανέβασε» μία τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της μπροστά στο τζάκι του σπιτιού τους.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η μητέρα βουλευτής έγραψε: «Καλή χρονιά σε όλες και όλους με υγεία, αγάπη και θετική στάση…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Κανείς δεν θα σταθεί μόνος απέναντι στην καταιγίδα, μπορούμε την ενίσχυση νοικοκυριών και επιχειρήσεων
«Όπως το έχουμε αποδείξει σε κάθε δυσκολία, θα δώσουμε και τώρα τη μάχη με όπλα την οικονομική αποτελεσματικότητα και την πολιτική σταθερότητα», υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 16