Πολιτική

Η εμφάνιση της Μπέτυς Μπαζιάνα στο Πεκίνο που θα συζητηθεί (ΦΩΤΟ)

Ένα strapless μπορντό φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες επέλεξε η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα για να συνοδεύσει τον Αλέξη Τσίπρα στην ιστορική πλατεία Τιέν Αν Μεν του Πεκίνου.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα, όπως σε όλα τα “μεγάλα” ταξίδια, συνοδεύει τον Αλέξη Τσίπρα και στην Κίνα. Το πρωί της Δευτέρας (04.07.2016) ο πρωθυπουργός και η ελληνική αντιπροσωπεία βρέθηκαν στην πλατεία Τιεν Αν Μεν για τη συνάντηση με τον Κινέζο πρωθυπουργό Λι Κετσιάνγκ στο Μέγαρο του Λαϊκού Κονγκρέσου.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα τράβηκε πάνω της όλα τα βλέμματα εξαιτίας των ενδυματολογικών της επιλογών. Επέλεξε να φορέσει ένα μπορντό strapless φόρεμα μέχρι το γόνατο, με λεπτομέρειες στο ντεκολτέ και στο τελείωμα. Το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ είχε πιάσει τα μαλλιά της πάνω.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ο Τραμπ θα περάσει καλά στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία μας και ελπίζουμε να συμφωνήσει με το Ιράν»
Όσα είπε ο Έλληνα πρωθυπουργός για Τραμπ, Ιράν, Γάζα και τις έρευνες των Exxon Mobil και Chevron στην χώρα - Η συνέντευξή του στο Breitbart News, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης
Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – Μαξίμου για τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μαζεύει το χάσμα» απαντά στη ΝΔ η Χαριλάου Τρικούπη
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανεβάζει εκ νέου τους τόνους, βλέποντας προσπάθεια εσωτερικής πυρόσβεσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις βολές κατά Σκέρτσου
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη