Πολιτική

Η Εύα Καϊλή θα μείνει σε άλλο σπίτι από τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι – Θα παρακολουθούνται οι τηλεφωνικές τους κλήσεις

Σε διαφορετικό σπίτι από τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι θα μείνει η Εύα Καϊλή που αποφυλακίζεται με βραχιολάκι όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος η Εύα Καϊλή δεν θα μείνει στο ίδιο σπίτι της με τον Τζιόρτζι, ο οποίος έχει αποφυλακιστεί και αυτός με βραχιολάκι ενώ θα έχει μαζί της και την 2 ετών κόρη της, Αριάδνη.

Ο Τζιόρτζι σύμφωνα με την απόφαση αποφυλάκισης, θα πρέπει να έχει διαφορετική διεύθυνση από το σπίτι που έμεναν με την Εύα Καϊλή, ενώ το ζευγάρι θα μπορεί να μιλήσει τηλεφωνικά, όμως οι κλήσεις τους θα καταγράφονται.

Μάλιστα ο κ. Δημητρακόπουλος διευκρίνισε πως η Εύα Καϊλή δεν ήθελε να μείνει στο ίδιο σπίτι με τον Τζιόρτζι καθώς δεν επιθυμεί πλέον να έχει σχέση μαζί του. Νωρίτερα είχε δηλώσει πως «η Εύα Καϊλή βγαίνει από τη φυλακή με ψηλά το κεφάλι και με αξιοπρέπεια, δεν ομολόγησε αδικήματα που δεν έχει διαπράξει, θα αγωνιστεί για την αθωότητά της μέχρι τέλους”. Όσο για την αποφυλάκισή της θα γίνει αύριο ή το αργότερο Παρασκευή

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της Σβεν Μαρί με δήλωση στο Euronews τόνισε χαρακτηριστικά ότι «μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι η κυρία Εύα Καϊλή αφέθηκε ελεύθερη από τον κύριο Κλεζ και μπορεί να πάει σπίτι της υπό ηλεκτρονική επιτήρηση. Δεν θα σχολιάσω κάτι περισσότερο, πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για μια λογική απόφαση που άργησε πάρα πολύ να ληφθεί».

Υπενθυμίζεται πως ο Αντόνιο Παντσέρι αποφυλακίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα με κατ’ οίκον περιορισμό και βραχιολάκι, ενώ ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, είχε αφεθεί ελεύθερος με βραχιολάκι στις 23 Φεβρουαρίου.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής είχε συλληφθεί στις 9 Δεκεμβρίου και αμέσως έγινε άρση της βουλευτικής της ασυλίας, ενώ διεγράφη από τον ΠΑΣΟΚ και παύθηκε από τη θέση της αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και μεταφέρθηκε στη φυλακή Χάρεν στις Βρυξέλλες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για τις φωτογραφίες με τους 200 της Καισαριανής: «Καθοριστική συμβολή στην ιστορική μνήμη»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρετίζει την πρωτοβουλία του υπουργείο Πολιτισμού για την εξασφάλιση των ιστορικών ντοκουμέντων από τις εκτελέσεις αγωνιστών την περίοδο της κατοχής
Κωνσταντίνος Τασούλας
Φωτογραφίες με τους 200 της Καισαριανής: «Είμαστε περήφανοι, δεν λύγισαν, δεν λιγοψύχησαν» δηλώνουν στο newsit.gr συγγενείς των εκτελεσθέντων
Τα 12 ιστορικά ντοκουμέντα που εμφανίστηκαν προς δημοπράτηση στο eBay και εξετάζει το ΥΠΠΟ φωτίζουν για πρώτη φορά τις τελευταίες στιγμές των 200 της Πρωτομαγιάς του ’44, ενώ συγγενείς μιλούν για «ανατριχίλα» και υπερηφάνεια και εντείνονται οι πιέσεις να αποκτηθούν από το κράτος
Κομμουνιστές αντιστασιακοί οδηγούνται στο απόσπασμα την Πρωτομαγιά του '44
18
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαψεύδει τις καταγγελίες για απλήρωτη εργαζόμενη: «Δεν απασχολείται στην Πλεύση Ελευθερίας εδώ και ένα χρόνο»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μιλά για «κακοστημένη σκηνοθεσία» στην υπόθεση «Βιολάντα», καταγγέλλει και «εντεταλμένες προσπάθειες εκβίασης» και δηλώνει ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη κατά Γεωργιάδη, Κουσουλό και Πολύζο
Ζωή Κωνσταντοπούλου 23
Κυριάκος Μητσοτάκης για ανεργία στους νέους: Στόχος να ζουν καλύτερα από τις προηγούμενες γενιές
Σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρεται σε φοροελαφρύνσεις για νέους έως 25 ετών, στο «Σπίτι μου ΙΙ» και στη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού, σημειώνοντας ότι «η ακρίβεια και το στεγαστικό πιέζουν»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κόντρα δίχως τέλος, νέα καταγγελία και αιχμές για την υπόθεση Γρηγορόπουλου
Η αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Υγείας και της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, εδώ και ημέρες, εκτείνεται από την Ολομέλεια έως τις επιτροπές και τα social media, με το πολιτικό θερμόμετρο να παραμένει σταθερά υψηλά
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
31