Πολιτική

Η Φώφη Γεννηματά απάντησε στην “πρόταση” Καμμένου με… απαξίωση!

"Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις φήμες περί δήθεν προτάσεων συνεργασίας του κ. Τσίπρα", ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, ο οποίος άφησε... ορθάνοιχτο αυτό το ενδεχόμενο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Καμμένος δήλωσε, μεταξύ άλλων: “Η Φώφη Γεννηματά δεν έχει λόγο να απολογείται για τον Ευάγγελο Βενιζέλο” και πως “οι ΑΝΕΛ είμαστε ένα δημοκρατικό κίνημα, ενσωματώσαμε ένα μεγάλο κομμάτι του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι η χρυσή ευκαιρία: να απομονωθούν τα βαρίδια και με τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης αυτή η κυβέρνηση”.

Σε ερώτηση αν θα μπορούσε το ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχει στην κυβέρνηση, απάντησε ότι: “Αυτά τα αποφασίζει ο Πρωθυπουργός”.

Ωστόσο, η κα Γεννηματά απάντησε: “Όσον αφορά στις δηλώσεις Καμμένου, απαξιούμε να τις σχολιάσουμε”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛΑΣ απαντά σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Δεν θα τα καταργήσουμε, θα αλλάξουμε ριζικά τον νόμο Πιερρακάκη»
Η τομεάρχης Παιδείας του κόμματος Τσίπρα επικαλείται την ασφάλεια δικαίου και προειδοποιεί ότι δεν πρέπει να δημιουργηθεί ένα «ανεξέλεγκτο Ελ Ντοράντο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης»
ΕΛΑΣ για Παιδεία
«Σφάχτηκαν» Αντωνοπούλου - Βούλτεψη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η Δεξιά στήνει πελατειακά δίκτυα» – «Εσείς μοιράζατε θέσεις με τον Καμμένο»
Η αντιπαράθεση ξέφυγε από τα όρια της υπόθεσης, με εκατέρωθεν αιχμές για πελατειακά δίκτυα, ρουσφέτια, τον Αλέξη Τσίπρα και προσωπικές αναφορές
Βούλτεψη και Αντωνοπούλου
Σκληρό σφυροκόπημα της ΕΛΑΣ σε Μητσοτάκη: Φιέστα στο ΟΑΚΑ πάνω στα ερείπια της εγκατάλειψης
Σφοδρή επίθεση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης στον πρωθυπουργό μετά την επίσκεψή του στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, κατηγορεί την κυβέρνηση για επταετή αδιαφορία
OAKA 19
Μητσοτάκης: Το 2030 η Ελλάδα θα είναι μια πολύ καλύτερη χώρα – 23 δις ευρώ για επενδύσεις σε βάθος 5ετιας
Το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης αποτελεί το κεντρικό θεσμικό πλαίσιο για τον σχεδιασμό, τη διαχείριση, την παρακολούθηση και τον έλεγχο των έργων που χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τους εθνικούς πόρους
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση που διοργανώνει το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για την παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης 2026-2030  στο Ωδείο Αθηνών.   Τρίτη 21 Ιουλίου 2026 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
29