Πολιτική

Η Φώφη Γεννηματά απάντησε στην “πρόταση” Καμμένου με… απαξίωση!

"Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις φήμες περί δήθεν προτάσεων συνεργασίας του κ. Τσίπρα", ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, ο οποίος άφησε... ορθάνοιχτο αυτό το ενδεχόμενο.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Καμμένος δήλωσε, μεταξύ άλλων: “Η Φώφη Γεννηματά δεν έχει λόγο να απολογείται για τον Ευάγγελο Βενιζέλο” και πως “οι ΑΝΕΛ είμαστε ένα δημοκρατικό κίνημα, ενσωματώσαμε ένα μεγάλο κομμάτι του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι η χρυσή ευκαιρία: να απομονωθούν τα βαρίδια και με τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης αυτή η κυβέρνηση”.

Σε ερώτηση αν θα μπορούσε το ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχει στην κυβέρνηση, απάντησε ότι: “Αυτά τα αποφασίζει ο Πρωθυπουργός”.

Ωστόσο, η κα Γεννηματά απάντησε: “Όσον αφορά στις δηλώσεις Καμμένου, απαξιούμε να τις σχολιάσουμε”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μάντζος μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη και Ερντογάν: Διάλογος με την Τουρκία «χωρίς αυταπάτες» και με επίγνωση των κόκκινων γραμμών
Ο υπεύθυνος Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι όσο η Αγκυρα επιμένει σε αναθεωρητικές διεκδικήσεις και απειλή πολέμου -Αιχμές για NAVTEX και αναφορές σε «τουρκική μειονότητα»
Μητσοτάκης και Ερντογάν
Ερντογάν: Πιστεύουμε ότι θα σημειωθεί πρόοδος και στην επίλυση των αλληλένδετων προβλημάτων στο Αιγαίο
Ο πρόεδρος της Τουρκίας ανέφερε ότι έθεσε στον Έλληνα πρωθυπουργό ζητήματα που, κατά την τουρκική πλευρά, αφορούν τις ελευθερίες της μουσουλμανικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη
Ερντογάν